Od koho: šmidla Carovne slovicko: tutok
Predmet: Kto by to povedal na krtka Datum a cas: 19.01.2014 20:48

prečo? veľké vrecká na veľa dážďoviek? :)
Kvik, ide ti :)
keby si chcel nejakých tých úžasných krtkov, dám ti všetkých z mojej záhrady, darebákov pracovitých

-----------------------------------------

(2014-01-19 15:22:46) tlama napisal(a):
striehne - číhá, rekla bych...
Muller vedel, proc dal krtkovi kalahoty :-D

(2014-01-19 11:37:16) qviker napisal(a):

Normálne rozmýšľam, že ak bude takto,tak na budúci víkend zoberiem Pálavku a pôjdem na Váh,Camey,nešiel by si?V sobotu!Dáme Vrútky-Strečno(v januári,to je výzva)

(2014-01-19 11:29:22) qviker napisal(a):
Nazdar parchanti,ležím si tak v posteli, vonku neuveriteľných 15 stupňov a podelím sa s vami o čitateľský zážitok zo včerajšieho dňa. Boli sme s deckami zo školy pozrieť v Trenčíne Medzinárodnú výstavu psov. Máriu jeho,myslím že 99 % tej hávede štvornohej sa má lepšie ako my.(aspoň na vonok to tak vypadalo,inak si musia myslieť,že nám načisto hrabe), no vyfešákované to bolo neuveriteľne.Pozreli sme rímsky nápis na trenčianskej skale a mestečko, Trenčín je úžasný(centrum).Vo vlaku som otvoril SME a dozvedel som sa neuveriteľnú správu(tá ma tak potešila,že som doma potom popíjal víno do pol piatej(rána)(takže som ešte teraz polopridrbaný).Citujem:"Keď je dážďovka na povrchu,lovia ju vtáky,jazvece či ježkovia,v zemi na ňu striehne krtko(striehne je krásne slovo, nemôžem nájsť český ekvivalent).Ak ju lovec chytí pod opaskom,ktorý jasne uvidíte na každej dážďovke,môže jej zvyšok tela dorásť. Vtedy však dážďovka musí oddychovať a nehýbe sa. To využíva krtko.Keď ju objaví,kúsok si z nej odhryzne a odnesie si ju do svojej zásobárne,kde spí a dorastá." No nie je krtko úžasný!!!?