Od koho: pixla | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: o tyzden chata | Datum a cas: 02.10.2014 06:09 |
inak ja nic neorganizujem .... ale chata je len neviem o kolkej sa tam uz bude sobotu kmetko by mal vediet on vybavolal kluce a tak. ----------------------------------------- (2014-10-01 22:00:52) erika napisal(a): no keÄŹ sa Pixla tak pekne pĂ˝tal na bojovku, tak som mu pekne odpovedala... veÄŹ on to organizuje a pĂ˝ta sa?... veÄŹ naÄŤo bojovka, stretneme sa v sobotu o 9,30 na Chate KvaÄŤany a zaÄŤneme bojovaĹĄ... ÄŤi? ----------------------------------------- (2014-09-30 13:28:16) jano napisal(a): Sorry, som nerozumel... Bojovka bude, ked pride cas... ----------------------------------------- (2014-09-30 13:27:16) jano napisal(a): A akoze kto by to mal este ohlasit...? Pixla a ja to organizujeme... ----------------------------------------- (2014-09-29 15:59:07) erika napisal(a): tak tĂş by mal ohlásiĹĄ niekto, kto to organizuje, ÄŤi? ----------------------------------------- (2014-09-26 18:04:37) pixla napisal(a): sakra tu malo byt ze kedy bude bojovka? :-) ----------------------------------------- (2014-09-26 18:04:01) pixla napisal(a): Na zlatej svadbe sa manĹľelia zhovárajĂş: "MusĂm sa ti priznaĹĄ, Ĺľe som ĹĄa tri razy oklamala. PrvĂ˝ raz to bolo s riaditeÄľom jednej banky, keÄŹ nám nikde nechceli daĹĄ pĂ´ĹľiÄŤku na dom." "Máš odpustenĂ©, tie peniaze sa nám vtedy moc hodili. A s kĂ˝m to bolo druhĂ˝ raz?" "KeÄŹ si raz nutne potreboval operáciu a nikde ĹĄa nechceli operovaĹĄ, musela som takto presviedÄŤat jednĂ©ho primára." "ÄŽakujem ti drahá, Ĺľe si mi vtedy zachránila Ĺľivot! A kedy bol ten tretĂ raz?" "Pamätáš sa, ako si raz kandidoval do miestneho zastupiteÄľstva a chĂ˝balo ti ešte 450 hlasov?." |