Od koho: Pepínka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: 19.11.2004 | Datum a cas: 23.11.2014 19:07 |
Ten deň mi dal istotu, že keď som zvládla ten výstup, zvládnem všetko. Pôrod mi teraz príde ako malina, pche. Akurát že sociálka doteraz naháňa otca, ale to je už iný príbeh... P.S.: Vidíme sa na Červenci, takže príďte všetci do nohy!!!! jupiiiii!!!! ----------------------------------------- (2014-11-19 20:53:36) kviker napisal(a): Dnes celý deň pripomínali veternú smršť v Tatrách. Tak už to je desať rokov ,ale celkom dobre si to pamätám. DO LM som vtedy prišiel s 11 ročnou Klárkou,sedeli sme partia kdesi v krčme,tuším v Jablonke,ale istý som si nie. Vedeli sme,že hlásili niečo o silnom vetre,v meste fúkalo,ale že by trhalo plachty,tak to nie.Ked sme šlapali hore tak bolo v lese pohodové ticho.Akonáhle sme vyšli v zákrute zo závetria,prešla nás sranda. Ten zvuk praskajúcich stromov ako pukanie zápalok si pamätám dodnes. Baterkami sme svietili po stromoch a pozerali,či niečo na nás nespadne. Hore za potokom na mieste,kde sa vychádza z reťazí sme sa presne stretli so Šiflíkom,ktorý išiel s nejakými chalanmi. Vo veternej smršti držiac Pepínu,aby nám neuletela, sme šťastne dorazili na chatu. Bol som šťastný ako malý Jarda.Dnes sa nas to dobre spomína,lebo to dobre dopadlo. Na budúci týždeň sa teším na Červenec,ak všetko dobre dopadne príde s Pepínou. Tešíme sa na vás,Kviker. ----------------------------------------- (2014-11-19 20:41:39) kviker napisal(a): A už ide ----------------------------------------- (2014-11-19 20:41:26) kviker napisal(a): Nešlo mi písať ----------------------------------------- (2014-11-19 19:47:09) cubinka napisal(a): co si nam to chcel? :) ----------------------------------------- (2014-11-19 09:23:30) Kviker napisal(a): |