Od koho: cubinka Carovne slovicko: tutok
Predmet: Tatry Datum a cas: 12.02.2015 20:51

my sa uz tesiiiime :)

-----------------------------------------

(2015-02-12 15:28:08) majo napisal(a):

Toz priznaky sa uz dostavili, tuto noc som nemohol spat a pri navsteve satnika na mna sam od seba spadol batoh. Uz len nabalit a vyrazit.

-----------------------------------------

(2015-02-07 14:19:11) kviker napisal(a):
Budúcotýždňová Zámka!!! Nazdar kuny, už vás svrbia podrážky? Na nič iné nie ste schopní myslieť? Pijete iba zázvorové čaje, spíte v spacáku a v práci podávate podpriemerné výkony!!! Tak to sú tie správne symptómy.
Takže budúci týždeň v sobotu sa vyráža. My pôjdeme s Jankou regiojetom,so Žiliny vyráža o 7:57,kto chce môže sa ku nám pridať,cez net môžem kúpiť lístky a vo vlaku sa vyrovnáme. Navrhujem sa stretnúť v Starom Smokovci o 11:00. Ale budeme si volať a predbežne to dolaďovať. Ak by ste však išli autami a mali 2 voľné fleky,radi sa v LM pridáme.
Plán je nasledovný: sobota- Starý Smokovec -Hrebienok podla počasia pozretie si ľadových sôch,Rainerova chata,Zamka-zloženie sa- brífing-tlačovka.Potom podľa chuti a počasia bud ostaneme na chate alebo si zájdeme na Skalnaté pleso. Druhý deň - podľa počasia- bud Téryho chata,alebo Skalnaté pleso-alebo Malá Studená dolina/ nie až na Terynku/-alebo dole do Smokovca. Inak v galérii v Poprade sa da v nedelu pozrieť Salvadora Daliho,Marca Chagalla a dalšie pekné kúsky.
Co sa tyka ubytovania,niektorí ste dávali zálohu, bohužiaľ som ju zdefraudoval,takže cena nocľahu 15 e plus nejaky ubytovací poplatok 1 e + pradlo 2 e,to neplati,ak si zoberiete vlastny spacak. Tukáči, buďte pripravení!!!
Zabudol som napísať zoznam zúfalcov: Ala + Edo, Semča + Pičko, Nezmar + Janka / jeho vlastna žena!!!/, Čuba + Laco + Lacove kurky, Lucka + Robo, Camey + slovník slovenského pravopisu + 3. prevtelenie Ľudevíta Štúra, Dušan Nagy/ návrat strateného syna,tzv Sommersby/ Kviker /dlhý/ + Janka /široká/.
Ak sa chce niekto pridať,dajte mi vedieť až rezervnem fleky.