Od koho: kviker | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: plán podujatí | Datum a cas: 17.02.2015 08:22 |
Tukáči a sympatizanti, je načase prezradiť ďalšie smelé plány, ktoré sa zrodili na raňajkách na Zamkovského chate. V apríli 17.-19. navštívime opäť Tatry,tentoraz v piatok chatu Plesnivec,v sobotu Brnčalku. Bude treba rýchlo zajednať fľaky,potvrdte do štvrtka obeda účasť,až to rezervnem. V máji oslávime dni víťazstva v stovežatej Prahe. Dáme si nejaké lahôdky k pozeraniu a nejaké k pitiu. Už teraz mi tečú slinky,ked si predstavím tie krčmičky,pajzlíky,to orosené a lahodné pivo. Do Prahy sa ide v piatok 8.mája,vraciame sa v nedelu. Pojdeme regiojetom,cena je zatiaľ 9 eur,ale tá do mája na betón nevydrží,ale zas to nestúpne až tak nehanebne. Cena za 2 noci je 400 ceských,ťažké KSČ. Kedže treba zajednať bývanie, dajte mi do štvrtka vedieť,kto by mal záujem. / Vo štvrtok odchádzame do Rybôho,a tam som bez signálu/ No a na jún od 19. do 21. vyrážame do Slovenského raja pod širák.Tam sa nič nerezervuje,takže sme v klídku,len aby ste počítali s tým termínom. Takže sa máme na čo tešiť, tak si užívajte prácu,drite až naše země rozkvéta a trol má z čoho rozdávať. Budem na vás intenzívne myslieť. Česť práci!!! Kviker |