Od koho: šmidla | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: aj na dnes nieco | Datum a cas: 29.03.2015 22:50 |
to druhé v poradí je Plíhal, dnes by asi kukal kam sa to dostal :) ----------------------------------------- (2015-03-28 01:34:49) Jano napisal(a): Myslel jsem si, že celý můj dosavadní život mi proletěl před očima. Nakonec se ukázalo, že jenom nějaké děti po sobě házely hovnama. V kostele pod sochou Krista mrtvý pavouk křižák leží umlátil ho jehovista srolovanou Strážní věží! Holčička sedí u holiče, ten ji stříhá a ona žvýká Najednou ji do těch vlasů na zemi spadne žvýkačka, tak se sehne a strčí si ji zpátky do pusy. Holič se ptá: "máš ji chlupatou?" A ona: "seš blázen? V sedmi letech?" Moja priateľka ma pozvala k sebe domov. Keď som k nej prišiel, bola doma len jej polonahá sestra. Vyzerala neuveriteľne sexy, objala ma a zašepkala mi do ucha: Sestra príde najskôr o hodinu, chcela by som jej oplatiť to, že mi vždy preberá frajerov, chceš sa so mnou vyspať? V tom momente som sa otočil, vyšiel von prednými dverami a šiel smerom k autu. Pred autom stála moja priateľka a povedala mi: "Obstál si v skúške, už viem, že ti môžem 100% veriť. Milujem ťa a dnes ťa za to riadne odmením." Ponaučenie z tohto príbehu? Vždy majte kondómy v aute. |