Od koho: Kviker Carovne slovicko: tutok
Predmet: Vander do Raja Datum a cas: 10.06.2015 13:38
Čaute kuny, v piatok sa stretneme na Podlesku. Pozeral som počasie a má byť pekne. V piatok možno búrka,ale skôr nie,sobota a nedeľa horúco a slnečno. Ak sa nič mimoriadne nestane,tak my pôjdeme autom ( Janka,Cmey,Kviker),predpokladám,že v Ružomberku by sme mohli byť okolo 16:30. Ak by niekto chcel,mohli by sme ho cestou zobrať. Čo sa týka samotného Raja,mám na mysli jogurtu Raja,všetko doladíme večer na Podlesku. Zatiaľ sa môžeme predbežne dohadovať sem. Ja navrhujem dve možnosti: a) zložiť sa na Podlesku, podľa počtu účastníkov v sobotu a nedeľu uskutočniť nejaké túry rôznej obtiažnosti ( Kriváčikovia idú asi v plnej zostave-tzn. 4 kusy) s tým,že by sme vždy prespali na Podlesku. Alebo po b) v sobotu si zobrať veci a vyraziť,zase rôznymi cestami,smer Kláštorisko,tam niekde prespať / asi ilegálne ako V. ústredný výbor KSS / a v nedeľu si čosi prejsť.trebárs prelom Hornádu či Kysuce či ktorej matere na Podlesok. Ja by som bol za hociaký návrh ale celkom by som sa nikde neponáhľal,pekne také lážo plážo,aj si niečo pozrieť,aj si povegetiť,pokochať sa,pohrať sa,dať si pivko,oheň a tak. Čo navrhujete? A kto vlastne ide?