Od koho: Smidla | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Kopce | Datum a cas: 19.01.2016 21:18 |
šli by ste? fakt? OpĂ˝tam sa chatárov, ale o pár kĂşskov sa nebojĂm, BrnÄŤa je nafukovacia ----------------------------------------- (2016-01-19 14:55:29) KVIKER napisal(a): Ako ĂsĹĄ na BrnÄŤalku? MyslĂš, Ĺľe tam budĂş voÄľnĂ© fÄľaky? ----------------------------------------- (2016-01-19 14:12:41) Smidla napisal(a): ozvem sa ti Kvik moĹľno na tĂş Ĺ tefániÄŤku, v termĂne ZbojnĂÄŤky máme klubovĂ© sĂşstredko na BrnÄŤi (nechcete zmeniĹĄ destinejšn?) ----------------------------------------- (2016-01-19 12:17:15) KVIKER napisal(a): Ahojte kuny, rozumiem tomu, Ĺľe je nároÄŤnĂ© zladiĹĄ ÄŤas,prácu, deti, krÄŤmu, poÄŤasie a ÄŹalšie ingrediencie na to,aby sme mohli opäť niekde vyraziĹĄ. KeÄŹĹľe mám veÄľkĂ© baby, tak mám viac ÄŤasu ako vy. Niekedy je nieÄŤo zorganizovaĹĄ dosĹĄ hektickĂ© a ĂşnavnĂ© /psychicky/, pretoĹľe buÄŹ je rezervovaná chata, ale má ten ÄŤas a ten druhĂ nie, atÄŹ.atÄŹ. TakĹľe to idem z mĂ´jho pohÄľadu trošku zmeniĹĄ, pretoĹľe chcem chodiĹĄ do kopcov viac ako doteraz. Na Ĺ iflĂkovĂ˝ch oslavách sme sa bavili s Lenkou, Ĺľe najbližšie by sme mohli daĹĄ Ĺ tefániÄŤku v NĂzkych Tatrách v sobotu a nedeÄľu 27.-28.2. Kto by mal záujem, dajte mi do zajtra 20:00 vedieĹĄ, potom objednám presnĂ˝ poÄŤet flekov a budem ÄŤakaĹĄ ÄŤi v tom termĂne budĂş maĹĄ voÄľno. TaktieĹľ plánujem vyraziĹĄ v marci na ZbojnĂÄŤku, konkrĂ©tne 19.-20.3., takĹľe ak by sa chcel niekto pridaĹĄ dajte vedieĹĄ, aĹľ to mĂ´Ĺľem zarezervovaĹĄ. Kviker :-) |