asi je alzircan a taliani sa dohodli ze ho slovnymi urazkami vyprovokuju.... akedze konci karieru a mal zranene rameno tak sa mu ani necudujem...
-----------------------------------------
(2006-07-11 21:46:35) -Mammut napisal(a):
este stale tu rozoberaju tu hlavicku.Nejaki odbornici na citanie z pier sa zhodli na tom,ze ten zasrany talian nejako tazko urazil jeho matku a mal pripomienky na jeho narodnost.Nie je rodeny francuz...Ale blizsie to nekonkretizovali.
(2006-07-11 11:09:17) cartmen napisal(a):
chudak zidane,ale hlavicka to bola pekna :-)
(2006-07-10 22:52:16) lubo napisal(a):
to som bol ja Lubo. Vanny si tu ulozila svoje meno a ja si to nikdy nevsimnem a tak pisem v jej mene ako trdlo, musim to stale prepisovat......
(2006-07-10 22:49:50) vanny napisal(a):
mas pravdu aj druhu jedenasku mali kopat... a nic -a hrali lepsie- chudak Zidane! je to svinstvo ...mam tu kozel,tak nazdravie! a na tu Vltavu mi to tiez nevychadza-skoda.
(2006-07-10 22:06:57) -Mammut napisal(a):
zase ja,nestretneme!!!vy ste na vltave,vsak.Tak "nachste mall"ale aj tak boli francuzi o hodne lepsim timom.A kozka!!!!!
(2006-07-10 22:03:16) -Mammut napisal(a):
z ita odchadzam tento piatok,je to tusim14.7.,vacer takze rano okolo stvrtej som v L.M.chcel by som zostat minimalne 8-9dni.Stretneme?
(2006-07-09 23:53:32) levisek napisal(a):
Pajada, Samko sice drzal nemcom ale pre istotu tu mame aj mikcu ITALIA. Aj ked si po prvom francuzskom gole premaloval na ksichtiku taliansku vlajku na francuzsku predsa bude IN :o).
Mato a kedy vlastne prides?
(2006-07-09 22:47:20) -Mammut napisal(a):
to nie je pravda!!!!!Tito cigani nagelovani to vyhrali,je mi z toho zle.Teraz tu vrieskaju akoby sa poodtrhali z retazi.No HNUS a kozka....VIVA LE FRANCE!!!!!
|