Od koho: tlama Carovne slovicko:
Predmet: Duška Bernátovic narozeniny Datum a cas: 05.08.2006 08:58
ehm ehm... no to máte tak: vycházejme z toho, že každý člověk má ducha, že, no a ten duch je buď prázdný nebo plný. Když je prázdný, tak například na nějakou mu položenou otázku odpoví: Si blbé? (slovensky: čo si k....?). No a je-li někdo plného ducha, zamyslí se nad onou otázkou a odpoví vtipně, pohototvě, inteligentně (:-) děkuji Mammutkovi za pomoc).
No a výraz plný duch zní - přiznejme si - divně. No a výraz duchaplný (seš duchaplnej! česho že su plnej???) - prapodivně.
Takže jako nejlepší se mi jeví duchaplný duch. Stačí??? :-))))))

-----------------------------------------

(2006-08-05 01:26:20) -Mammut napisal(a):
tiez sa pripajam,tak vsetko len to naj.A tak ako JOJO,cim je charakteristicky duchaplny duch???To ako,ze je vtipny,inteligentny,pohotovy???Ci co?A zdravim ta JOJKO...Dusana taktiez.A konecne mi ide zas i-net.Tito taliani-no hnus...

(2006-08-04 22:08:05) jojo napisal(a):
Pripojuji se dodatecne k prani.
A taky mam dotaz:
Cim se vyznacuje duchaplny duch???!?

(2006-08-03 18:48:22) tlama napisal(aaliani-no hnus...):
:-)
No tak aby sis uměl lépe představit, co myslím pojmem ztepilý, tak se podívej například na tuto stránku: http://www.naturfoto.cz/smrk-ztepily-fotografie-1259.html
Celý ty! :-)

(2006-08-03 18:36:51) dbch napisal(a):
dakujem za podporu,
39 je krasny vek, ma niekolko vyhod, napriklad je to delitelne troma bezo zvysku

Vas trilobit

P.S: ztepile postavy, ehm, co myslis, matla,
staci ked budem pit ?

(2006-08-03 10:52:53) tlama napisal(a):
Nemá takhle náhodou dneska milý Duško narozeniny ptám se já???
Všechno nejlepší a ať jsi stále tak krásný, moudrý, ztepilé postavy a duchaplného ducha! :-)))