Od koho: dzula | Carovne slovicko: odliv@pobox |
Predmet: USA | Datum a cas: 08.09.2006 08:37 |
Don't worry qviki! Jasne, ze dam bacha. No uz som zvedava:) ----------------------------------------- (2006-09-08 08:35:39) dzula napisal(a): Joooj Vierocka moja, som uz sto rokov o Tebe nepocula. Mam sa fajn za chvilu vyrazam na ten vylet, takze klasicky nic nestiham:) Tak uz musim letiet....papa ----------------------------------------- (2006-09-07 19:06:56) Vierka napisal(a): Ahoj Dzula no ty sa mas:))Konecne som po dlhom case na nete a koho nevidin.Dieta Jancuskovie je este stale v USA hmm hmm :)).Ako sa mas co nove ako zijes?Tu v GB haluz ale v poho s priatelon triame biebu...:)hladame zasa job...xixi a tak papa drzkaj sa cmuuuk ----------------------------------------- (2006-09-06 19:23:38) qviker napisal(a): tak si to uzi,poriadne kukaj potom nam budes hovorit a davaj na seba bacha ----------------------------------------- (2006-09-06 17:47:34) dzula napisal(a): Tak pozajtra sa vydavam na vylet na vychod USA. Uvidime sa v oktobri(apon dufam, lebo idem sama), tak moc nepite:)(nechajte si cast pecienky a aj na moj navrat:)) A uz sa na Vas tesiiim! Posielam pusu na cielko skvrnatu nezmarovie:)...papa |