Od koho: qviker | Carovne slovicko: djbdjk |
Predmet: Hromadne blahozelanie | Datum a cas: 05.12.2006 16:03 |
ja len tak,momentalne sedím doma sám,tak som si pustil redla a pozeram co je na vsemoznych stránkach nového,kedze dnes chodí k detom mikulas,rozhodol som sa že nebudem nanho cakat a nalial som si este toho fernetu,čo som popíjal s pixlom,a kedze som take nostalgické hoviatko,a redl je k tomu ako stvorený,tak mi to navodilo atmosferu chát,vandrov a toho všetkého okolo,tiež ako sme všemožne rozlezený po svete a ako sa teším na silvestra,že vás zase uvidím,a tak....tak pre všetkých jedna mikulášska kožka ----------------------------------------- (2006-12-05 15:43:46) qviker napisal(a): nazdar mrpovci ,tak dobre docestujte a v raichu to na sviatky tiez dobre oslavte ----------------------------------------- (2006-12-05 13:27:42) lubo-vany napisal(a): sa tiez pripajame k blahoskam aj Eva Kralikova ma tiez narodky meniny a vianoce pokope v jednom dni -dost blbe! a zajtra frcime zase do Ostereichu! takze kdo mate este chut ist dnes na posledne pivo so mnou v tomto roku...vecer niekde... majte sa fajn a poriadne oslavte sviatky ola-- adios. S pozdravom pre vsetkych... ----------------------------------------- (2006-12-05 13:16:27) Pixlovcil napisal(a): tak tejto hromadke oslavencov s radostou prilozime aj my svoje: BLAHOZELAME!! a este specialne malemu Radkovi Semanovi, krory ma o par dni 6 rokov! ----------------------------------------- (2006-12-05 10:40:04) diana napisal(a): Vsetkym co oslavuju v decembri, napr.: - Tlama - Palo Osak - Yogi - Zvratko Prajeme vsetko najlepsie, vela zdravia, pevne nervy a neskutocnu trpezlivost s partnermi a kamaratmi. Zubovci |