Od koho: Andy Carovne slovicko:
Predmet: Hromadne blahozelanie Datum a cas: 06.12.2006 19:48

Zijem, zijem...
Nepodstatne veci porozprava manzelka, a to ostatne...
Kedze sa fura kamaratov nemohla prijst zasmiat na mne na svatbu, kedze bola daaaaaaaleko na vyhodze, vymyslam termin spolocneho posdenia pri pohariku. Na razny navrh manzelkz to vsak nebude tradicne v Polovke ale asi v 66-tke. Urcite dam vcas vediet...
Tak sa zatial majte drzky...
( ...snad dozijem... )

-----------------------------------------

(2006-12-05 16:35:52) qviker napisal(a):
Andy,tak ako zevraj najhorších je prvých 50 rokov ,potom to už ide,no tak nerob bobrika mlčania a hod nejake pikošky zo svadby,ženy bude predpokladám zaujímať aká bola nevesta a iné nepodstatné veci,nás ostatných aká bola svadobna noc,či ešte žiješ,a kedy sa najbližšie opijeme,to už nebudú také jednoduché návraty z knajpy domov,každé žena má dve strany mince,teraz neviem,ktorá je horšia:o]

(2006-12-05 16:03:40) qviker napisal(a):
ja len tak,momentalne sedím doma sám,tak som si pustil redla a pozeram co je na vsemoznych stránkach nového,kedze dnes chodí k detom mikulas,rozhodol som sa že nebudem nanho cakat a nalial som si este toho fernetu,čo som popíjal s pixlom,a kedze som take nostalgické hoviatko,a redl je k tomu ako stvorený,tak mi to navodilo atmosferu chát,vandrov a toho všetkého okolo,tiež ako sme všemožne rozlezený po svete a ako sa teším na silvestra,že vás zase uvidím,a tak....tak pre všetkých jedna mikulášska kožka

(2006-12-05 15:43:46) qviker napisal(a):
nazdar mrpovci ,tak dobre docestujte a v raichu to na sviatky tiez dobre oslavte

(2006-12-05 13:27:42) lubo-vany napisal(a):

sa tiez pripajame k blahoskam aj Eva Kralikova ma tiez narodky meniny a vianoce pokope v jednom dni -dost blbe! a zajtra frcime zase do Ostereichu! takze kdo mate este chut ist dnes na posledne pivo so mnou v tomto roku...vecer niekde... majte sa fajn a poriadne oslavte sviatky ola-- adios. S pozdravom pre vsetkych...

(2006-12-05 13:16:27) Pixlovcil napisal(a):

tak tejto hromadke oslavencov s radostou prilozime aj my svoje: BLAHOZELAME!!
a este specialne malemu Radkovi Semanovi, krory ma o par dni 6 rokov!

(2006-12-05 10:40:04) diana napisal(a):
Vsetkym co oslavuju v decembri, napr.:
- Tlama
- Palo Osak
- Yogi
- Zvratko
Prajeme vsetko najlepsie, vela zdravia, pevne nervy a neskutocnu trpezlivost s partnermi a kamaratmi.

Zubovci