Od koho: qviker | Carovne slovicko: ble |
Predmet: blee | Datum a cas: 19.01.2007 23:18 |
dik,ja si sem tam hovorim,aki su tí mikuláščania parchanti,a viem,že si to hovorím preto,že sú spolu a nie sú sami,že im vlastne závidím,neviem ako vy,ale asi ste na tom trošku podobne ako ja s jankou, a snad sa tak citia viacerí čo sú preč,proste sa tu citim sám a tiahne ma to za tými s ktorými mi bolo fajn a tak rad podlieham ilúzii,že sa tie veci dajú zopakovať,a presviečam sa,že to ešte ilúzia nie je a dá sa s tým niečo robiť,popravde mi tu ilúziu mikuláščania trochu berú,lebo dostatť ich niekde mimo liptov je dosť ťažké,čo je preto,že sami nie sú,boli sme v súľovských,na chate v žiline,festivaly...to už ani riadne nespomeniem,kedysi sa organizovala vltava,hadam,6 mesiacov dopredu,jasne že kopec ľudí je preč,ale čo tak zorganizovať nejaký obyčajný vander ,na veľkú noc alebo na leto,až ma každý kto chce čas si to zariadiť,viete kurvadrát ako mi to chýba,niekdy mi ľúto to,že viem,čo všetko by sa dalo... ----------------------------------------- (2007-01-19 22:42:13) levisek napisal(a): Ahoj Kviko, teraz nahodou nebudem ironizovat ale davam ti za pravdu. Vidim, ze nie som sama koho chytaju "jesenne" ( ani zimne sa povedat neda ) depky. Ja som akurat tento tyzden skucala , ze by som isla aj okamzite na nejaky vander. Zehlila som, Dusko mi hral stary Kamelot a tak som si spomenula ake to bolo "cigaretu zapalovat triskou" ....ach ta nostalgia. Ak na Velku Noc nebude sneh , tak dufam, ze sa na nejaky naozajstny vandrik vyberieme ----------------------------------------- (2007-01-19 22:21:36) qviker napisal(a): tak co parchanti,ako sa vam dari???ako prezivate veternu smrst,pracu,manzelky ci frajerky,manzelov a frajerov?ja som si pustil redla,ktory mi pripomenul to,ze aj ich kapela sa akosi rozisla a ze aj my sme kazdy niekam v prdeli a ze to akosi uteka,sem tam premyslam nad ck bernat tour a ake by to bolo fajn zase niekam spolocne vyrazit,keby clovek nevidel tie veci pomimo, to,ze akosi podlahujeme tomu pohodliu a svojmu kludku a ze tie spolocne vandre a ine veci budu asi coraz viac zriedkavejsie,isto mikulaščania si hraju na tom svojom piesočku a ja sa im ani trochu nečudujem,keby som bol mudr,parchanti ,tak by som vam to naordinoval povinne,ale to uz je asi pase,mozno mi je teraz smutno,ale mne to tak vychadza,ked som bol v lete s jankou v telci tak ste tam vela chybali,a na kazdom kroku som si spominal kde sme co pachali,a tak si len zelam aby sme pachali dalej,alebo sa mi to vsetko iba zda???? a ked budete ironizovat tak mi len nehovorte,ze si sem tam nespomeniete a ze sa vam necnie,a uz to idem radsej poslat lebo inac by som to zmazal,kroch a pekne dni,kviki |