Noooooooooo Noooooooo
ociko mal depku,došli cigy... :D :D :D
-----------------------------------------
(2007-01-19 22:21:36) qviker napisal(a):
tak co parchanti,ako sa vam dari???ako prezivate veternu smrst,pracu,manzelky ci frajerky,manzelov a frajerov?ja som si pustil redla,ktory mi pripomenul to,ze aj ich kapela sa akosi rozisla a ze aj my sme kazdy niekam v prdeli a ze to akosi uteka,sem tam premyslam nad ck bernat tour a ake by to bolo fajn zase niekam spolocne vyrazit,keby clovek nevidel tie veci pomimo, to,ze akosi podlahujeme tomu pohodliu a svojmu kludku a ze tie spolocne vandre a ine veci budu asi coraz viac zriedkavejsie,isto mikulaščania si hraju na tom svojom piesočku a ja sa im ani trochu nečudujem,keby som bol mudr,parchanti ,tak by som vam to naordinoval povinne,ale to uz je asi pase,mozno mi je teraz smutno,ale mne to tak vychadza,ked som bol v lete s jankou v telci tak ste tam vela chybali,a na kazdom kroku som si spominal kde sme co pachali,a tak si len zelam aby sme pachali dalej,alebo sa mi to vsetko iba zda???? a ked budete ironizovat tak mi len nehovorte,ze si sem tam nespomeniete a ze sa vam necnie,a uz to idem radsej poslat lebo inac by som to zmazal,kroch a pekne dni,kviki
|