Od koho: folky | Carovne slovicko: folky |
Predmet: mimo | Datum a cas: 21.02.2007 10:40 |
----------------------------------------- (2007-02-21 10:39:44) folky napisal(a): coze ??? ty mas noveho Bigusa Digusa? a ako pozeram chodis k nemu na internet, take priatelstvo sa oplati ----------------------------------------- (2007-02-21 09:37:02) zvratko napisal(a): dotkol sa ma bejzbolovou palkou po papuli a potom do zadocku pricom sa pridal aj moj spolubyvajuci, este teraz sa mi zle chodi. je to US general, my biggest frend. ----------------------------------------- (2007-02-21 08:13:57) folky napisal(a): mam doplnujuce otazky: ako sa ta dotkol? cim sa ta dotkol? si este panic na zadocku? OS SR nema 4hviezdickoveho generala, robis karieru v nasej armade? az potom ti poviem ci to predznacuje karieru. ----------------------------------------- (2007-02-20 21:14:45) dbch napisal(a): No jak sa ta ten general fakt dotkol a povedal si mu nieco stavnate(napr. shut your fucking face uncle fucka), tvoja kariera je uz vyznacena. Pridavam sa k Folkymu, je cas na domaci vyuku! Tip na zaver, vyber si dobre letecku spolocnost, co ta povezie nazad! Jak to bude mat na smerovke namalovane vidly v modrej kope hnoja, chod radsej peso. ----------------------------------------- (2007-02-20 17:43:07) zvratko napisal(a): ano ano. mal som so sadamom nieco rozrobene ale potom musel kamsi ist a uz sa nevratil. to je obchodny partner jak noha... pridem coskoro, dnes sa ma dotkol 4 hviezdickovy US general co urcite predznacuje moju dalsiu karieru, zacinam verit v znamenia... moj pobyt tu budem prezentovat formou babkoveho divadla takze projektor netreba. kuvajt je mala rozvojova zeme s rozvinutym priemyslom a zaostalym polnohospodarstvom a necapuju tu vobec nic, vobec. te pero ----------------------------------------- (2007-02-20 14:00:14) folky napisal(a): verim ze zvratko dohodol kontrakt so saddamovcami na ropovod Irak-slovensko, nezavislý na tranzitoch cez okolite staty, bude totiz vedený oblukom nad vsetkymi statmi, az do zvratkovej benzinky u nas v praci. zvratko, uz ser na ne a pod domu! ----------------------------------------- (2007-02-20 07:29:30) dbch napisal(a): ja zabezpecim projektor, diana elektriku. Ale aby si nehovorila, ze som na teba drson, tak ti poradim ako na to. Prihlas sa na brigadu na male vodne dielo na cervenci a zub nech donesie malu turbinku. ----------------------------------------- (2007-02-20 06:57:42) diana napisal(a): Co myslite ako dlho nebudeme moct rusit Tlamu a Zvratka? Zvratko, priprav si prezentaciu na notebookovi s podrobnym vykladom o tvojom pobyte. Projektor zabezpecime. Diana ----------------------------------------- (2007-02-19 23:43:30) jojo napisal(a): zvratko??? kedy sa vracas domov?? ci uz si? ----------------------------------------- (2007-02-19 19:51:09) zvratko napisal(a): budu behat po pivo nech sa spotia... te pero |