Od koho: Plucka Carovne slovicko:
Predmet: chata Datum a cas: 10.04.2007 15:17

Cuba, ver ze mal kto poliat... Ako Pixla povedal-zazitkov vela,spomienok malo... Moje obavy, ze ci som urobila dobre,ked som ostala hore a soro vsetci sli dole sa rychlo rozplinuli vdaka urcitym osobam... Oplatilo sa ostat.. :)

-----------------------------------------

(2007-04-10 08:54:47) Cuba napisal(a):

Tak Pixla hod do placu dake podrobnosti z pondelka ci ste ako ste sa zabavili, ci bola lucka mokra (z oblievacky )a ci vam mal kto poliat to ma zaujima najviac :0)

(2007-04-09 17:20:32) pixla napisal(a):
veru bolo dobre vratil som sa len teraz oplatilo sa ostat a rozbity budem asi az do piatku.pozdravujem vas vsetkych opilcov:.-)))

(2007-04-08 19:57:59) qviki napisal(a):
nazdarek,prave som cerstvo okupany a napapkany a o chvilu asi zalomim lebo som sklateny ako pes,cervenec bol skvely,v piatok sa vela spievalo a tancovalo,aj sa pekne pokecalo,a vskutku to bol vydareny den,v sobotu sa hadam viac spinkalo,tiez odislo dost ludi,ale ti co ostali a nespali zazili kus srandy,neviem kua ci je to az tak vekom ci cim ale trochu mi vychadza priama umera ze dobre bolo podla toho ako je clovek na dalsi den rozbity,nedele som sa trochu bal,nechcelo sa mi prec,ale cuba bola fantasticka a nalievala bez prestavky,a tak sa to vsetko skoncilo v pohodicke,zakoncili sme to vo vyzieraku v lm,teraz si akurat hovorim,ze som videl naposledy cibulu este nevydatu,nabuduce ked ju stretnem,uz bude klofnuta,dobre jej tak,tak cibula drzim palce,tak tak ,zdravim vsetkych,ci uz domacich alebo tych co su prec,davajte na seba bacha a pekne dni,a teraz uz idem chrniet,mozno sa mi bude snivat ako bolo na cervenci,amen a slunce v prdeli,kviki