caute drzky,tak sa nam dnes podarilo vyhrat nad nasimi kamosmi z miesta ktore je ako nase,a ked tie prasivky chodia k nam tak povedia to iste,i ked je to trochu cudne rozhodne je to povznasajuce,isto nie je to globalne ziadna vyhra,iba taka mala malickost,ako to ze dnes zomrel marian zednikovic,sluha norton,nenapada ma nic ine ako to ake je fajn ze vas mam a ake je to vsetko skurvene pomyjive,ale dnes som volal so zvratkom a s krivakom a najme s jeho jankou,a tak clovek kraca dalej,musi,inac by ani nezacal,a tak zdravim vsetkych klikajucich na nasu stranku a nebojte sa to lepsie este len pride,ved nas ficko chce sirokorozchodnu kolaj az po dunaj a to nam bude len duda hej,apropo ak nema niekto o stefanikovej smrti jasno staci kliknut na www.slota.sk,p.s.minuly rok sme boli s jankou v telci cez prazdniny ,neviete si predstavit ako bolo pusto,tak kto mi povie ze clovicek je takovej malej-vid volby-tak to je uplna pitomost,pozdravujem vsetkych a tesim sa na vas pretoze mi vela chybate,neodvolavam nic co som napisal a vyserte si oko,to len aby ste nepochybovali o mojom dusevnom zdravi,to uz je davnejsie v prdeli
|