Od koho: qviker Carovne slovicko: hokej
Predmet: ohovno Datum a cas: 05.05.2007 22:07
neda mi aby som si nezapisal.pripomenul mi to redl ked som sa osprchoval a spravil misu zradla,zapol si tutok a pustil si redlovu antarktidu,pripomenula mi totiz ked som bol v sev.irsku sam ako sneh na cervenci,a isto by sa nasli onakvejsie prirovnania ked je clovek tak skurvene sam,nateraz som nabudeny aked mi to dozajtra vydrzi tak poslem aj fotky z cervenca a nejake spomienkove,nieze by som bol najmudrejsi ale nemate ten pocit ze niekdy je tych spomienkovych viac ako tych novych????ale nie je co fnukat,ako chceme tak to mame,tak vo co go,teraz ma tiez napadla krajciovka a dalsi co su v prdeli,s krajciovkou som bol naposledy na brehu temze,akoby to bolo na brehu vahu,kua,tak aj s erikom,niekde v hounslow,ako je paludzka v mikulasi,ved nakoniec skoro o nic nejde,len sem tam mam pocit ze ide skoro o vsetko,a ze ....pekne dnicky a drzte sa kviky ...s tuleni a velrybami,kez by se tak razem stali fatamorganami

-----------------------------------------

(2007-05-05 21:30:15) qviker napisal(a):
caute drzky,tak sa nam dnes podarilo vyhrat nad nasimi kamosmi z miesta ktore je ako nase,a ked tie prasivky chodia k nam tak povedia to iste,i ked je to trochu cudne rozhodne je to povznasajuce,isto nie je to globalne ziadna vyhra,iba taka mala malickost,ako to ze dnes zomrel marian zednikovic,sluha norton,nenapada ma nic ine ako to ake je fajn ze vas mam a ake je to vsetko skurvene pomyjive,ale dnes som volal so zvratkom a s krivakom a najme s jeho jankou,a tak clovek kraca dalej,musi,inac by ani nezacal,a tak zdravim vsetkych klikajucich na nasu stranku a nebojte sa to lepsie este len pride,ved nas ficko chce sirokorozchodnu kolaj az po dunaj a to nam bude len duda hej,apropo ak nema niekto o stefanikovej smrti jasno staci kliknut na www.slota.sk,p.s.minuly rok sme boli s jankou v telci cez prazdniny ,neviete si predstavit ako bolo pusto,tak kto mi povie ze clovicek je takovej malej-vid volby-tak to je uplna pitomost,pozdravujem vsetkych a tesim sa na vas pretoze mi vela chybate,neodvolavam nic co som napisal a vyserte si oko,to len aby ste nepochybovali o mojom dusevnom zdravi,to uz je davnejsie v prdeli