Od koho: Angel Carovne slovicko:
Predmet: Spiderman Datum a cas: 12.05.2007 22:18
Ahoj Pepčo,ahoj Qviki, velmi rada citam vase pismenka...dakujem za opis vasho vyletu...bolo vam asi fajn. prezivam s vami :-) . Pepi,zdravim ta...a dufam ze sa v najblizsej buducnosti vyskytnete v LM...ubytujem ta...Pepi...Qviki tebe najdeme prislusny kartonik..v teplovodnej rure :-)))

-----------------------------------------

(2007-05-12 21:37:20) PEPÍNKA napisal(a):
hej pavuky boli skvele,skoro ako nase hajzlove len 20 krat vecsie,z amazonie a afriky a celkom sa vytiahli,hajzli jedne avlastne cely vylet bol moc fajn,zdravime s pepou vsetkych domacich a dalekych,drzte sa a pekne dnicky,apropo s pepou som sa bavil o nasledujucich tyzdnoch a ako som si vychutnaval vylet vlakom povedali sme si ze v juni si najdeme cas aby sme zasli do lm,prespat bude verim ze kde a snad kto bude mat chut vymyslime nieco na vikend,tesime sa kviko a jeho uzasna pepka a uz teraz sa na vas tesime,cauko

-----------------------------------------

(2007-05-12 21:08:36) PEPÍNKA napisal(a):
Tak sme dnes boli v kaštieli v Radoli na výstave pavúkov, takže od dnes som spiderwoman a keď mi niekto z partie nebude chcieť kúpiť čokoládu alebo inú mňamky, tak si ho omotám okolo prsta...samozrejme do pavučín! xixi =))