Od koho: Angel Carovne slovicko:
Predmet: benedikt 16-draftovany v prvom kole Datum a cas: 16.05.2007 07:41

ide vam to, ide...mozete odteraz na kazdej chate sluzit v nedelu rano omsu... :-)))))

-----------------------------------------

(2007-05-16 07:27:51) qviker napisal(a):
poculi sme slovo bozie,amen a teraz pekne makajte

(2007-05-16 05:49:04) pixla napisal(a):
ja mam tichu tuzbu aby stat namiesto zdravotnych poistovni vyvlastnil radsej cirkev a hned tu bude v zdravotnictve tolko penazi ze si mozme vsetci kupat vajcia v kupeloch kazdy den!pardon nie vsetci zeny vajca nemaju tak budu tiez vyvlastnene a budu na nas makat.Amen:-)

(2007-05-15 21:08:18) kviko napisal(a):
a na uplný záver som sa dozvedel z plus1den,ze nasim vojakom v libanone chybali vajcia a klobaska,kura zvratko, ešte že si nebol v libanone,mas stastie,a kde mali tie vajca ?ja vajcia mam to viem isto,lebo ked dlhsie jazdim na bycikli tak mi drnia ako keby som ich mal napojene priamo z bohuníc :o)

(2007-05-15 21:02:44) kviko napisal(a):

a este pre odidencov az vedia co sa v nasej svojeti deje tak nas minister zdravotnictva navrhuje vyvlastnit všetky zdravotné poisťovne a nechať len jednu štátnu,v krátkom čase tiež očakávam len jednu krvnú skupinu

(2007-05-15 20:58:33) kviko napisal(a):
sa zase raz blysol,na zaver navstevy v brazili sa pred brazilskymi biskupmi vyjadril"prichod kresťanských kňazov v rámci krvavej kolonizácie Španielmi bol pre domorodé kmene splnením ich"tichej túžbe" po Kristovi.-v kraátkom čase predpokladám,že to bolo bud vytrhnuté z kontextu alebo nesprávne pochopené. ja chcem už dávno v "tichej túžbe" vyšší plat a hovno,som snad horší ako brazílsky domorodec??? amen