Od koho: levisek Carovne slovicko:
Predmet: HELP Datum a cas: 23.05.2007 20:36

Pixla, jedine nase stastie, ze nie si pedagog... alebo, ze sme v Nemecku? teraz neviem...

-----------------------------------------

(2007-05-23 19:42:50) pixla napisal(a):
moja draha Pepinka dobra rada nad zlato tak ti poradim,oco ta v pohode pusti aj tak mu zeres nervu a co sa tyka internatu a skoly tak si staci najst bohateho milenca alebo hned dvoch a hned je zivot krajsi.Amen...

(2007-05-23 16:09:18) slavka napisal(a):

Počuj malá, nemala by si nám najskôr prezradiť, do akého vzdelania by sme to vlastne prispievali-to neznamená, že sa hlásim ako sponzor!!!

(2007-05-23 13:15:29) Pepínka napisal(a):
Pepínka si už konečne vybrala strednú školu na ktorú by rada išla...problémik je v tom, že je v Ružomberku, čo je od Čadce trošku ďaleko, takže bude musieť byť na internáte...týmto vás prosí o dve veci:
Po prvé:Prekecajte oca, aby ma tam pustil, síce som ho už trošku spracovala, ale.. :)
A druhá vec: Keďže pochádzam z veľmi bohatej rodiny, môžete mi začať prispievať na platenie internátu...Ďakujem, verím, že mi veľmi radi pomôžete, lebo viete, že to naozaj potrebujem, budete mať z toho dobrý pocit a máte také vysoké platy, že pár tisíc ktoré investujete do môjho talentu vám vôbec ale naozaj vôbec nebudú chýbať. Amen.