Od koho: folky | Carovne slovicko: folky@post.sk |
Predmet: AMERICKO | Datum a cas: 06.06.2007 01:42 |
cau dzula a ty tu co robis?? ja tu nerobim, co by som tu robil, ja sa tu sprtam americku anglinu a vedecky skumam seriornu temu "zivotna uroven a etnicke rozdiely medzi severoamerickymi aboriginalmi a indianmi z Luniku IX." som na skok od N.Y., teda zopar skokov, v Texase. To je nalavo od sochy Neslobody, potom stale rovno a za dva tyzdne doprava. Ano presne tam vedla ranchu Dzejara /nosi mi ranajky do postele,ale nehovor to nikomu.a hlavne to nedavaj na net/.a @mailni mi tvoj Skype, zatial co vsetci budu na SK drichmat, mozme skypovat do omrzenia,ked uz mame ten rovnaky posun v case a priestore. a drz sa, a nepodlahni prezieraniu! ----------------------------------------- (2007-06-03 20:00:32) dzula napisal(a): Aj ja zdravim spoza velkej mlaky:)Folky, kde si to ty??Bo ja mam tiez posun sedem hodin,(ja som v New Yorku). A co tam robis?? Joooj deti moje dusno tu je, este som sa vcera aj trosku opila na privitanie, tak mi je este dusnejsie:)). Posielam vsetkym pusu ako dvere autobusu... |