Od koho: qviker | Carovne slovicko: iss |
Predmet: mala fatra | Datum a cas: 16.06.2007 08:11 |
tu fuka a je zatiahnute ako v prdeli,iba cakam kedy zacne pršať,ale stale vaham ci na obed nesadnem na vlak a nepridem ----------------------------------------- (2007-06-16 07:04:59) pixlovci napisal(a): co to trepes tu v mikulasi je krasnea teplucko ziaden vietor iba ak v penazenke:-)) ----------------------------------------- (2007-06-16 06:49:35) qviker napisal(a): no a je to v prdeli,zobudil som sa do veterného rána a obloha je solidne zatiahnuta,takze bicykel odkladám a navštevu lm tiež,ešte počkám do obeda ako sa to vyvrbí,potom sa rozhodnem či prídem vlakom alebo nekdy jindy ----------------------------------------- (2007-06-15 22:50:55) qviker napisal(a): akurat som pred par minutkami videl iss a vyzera to pekne ----------------------------------------- (2007-06-15 17:53:15) qviker napisal(a): kedze sa na fatru nik dalej neprihlasil,tak som si vymyslel,ze si zajtra zabicyklujem,vystupim vlakom v ruzomberku a do mikulasa uz na bajku(nechce sa niekto pridat :-)/takze od poobedia budeme pozerat majstrovstva europy,bude sa dat u niekoho skunkovia prespať? dnes som si kupil dlho očakávané plutvy,tak zachvilu vyrazam do cadcianskeho podmorskeho akvaria pokusať tunajšie pirane,a pozriet sa na dievčatá z pobrežnej hliadky...zevraj plavaju štýlové prsia :-),žak kustó ----------------------------------------- (2007-06-12 19:53:22) qviker napisal(a): sobotu tuto,ale nie je absolutny problem si to zopakovat kedykolvek,ked sa nazbierame,je to velmi pekna tura,zo sutova po sutovsky 30 metrovy vodopad pohodicka lesna,potom celkom makacka po chatu pod chlebom kde sa da najest napit prespat a potom vegetne a krochtajuc krasotou po hrebeni do strecna a na hrebeni su hviezdy velke ako vianocne gule fakt skvele takze prespanie tam je famozne,a co sa tyka ziarovky,ja kua neviem ale v poslednom case si hovorim,ze je celkom fajn,ked som so svojimi babami aj ked som s vami,kdesi v podpalubi mam skryte ze sa vsetko moze hocikedy pokurvit o x stupnov a uz to take nebude,tak si hovorim,ze nikde nie je napisane ze tak fajn bude stale tak treba vyuzit dobre ziclive dni,a kua sama vies ze tvoja laska k matkovi nema s tymto absolutne nic spolocne,praveza prides domov uplne v pohodicke co sa prejavi na vsetkych okolo Teba,kviko ----------------------------------------- (2007-06-12 15:35:30) levisek napisal(a): Ktoru sobotu Kviko? ----------------------------------------- (2007-06-11 20:30:03) qviker napisal(a): nazdarek,tak podsip vyzera tento rok obsadenejsi,co je fajn.s krivakom sme sa na chate bavili ze by bolo celkom fajn spachat nejaky klasicky vander,pripustam ze mate ten program vikendowy nabity viac ako ja a preto sa nebudem divit ked z toho nic nebude,ale aj tak sme hovorili o tom,ze by bola celkom pekna tura zo šutova na hreben a po nom do strečna,stretli by sme sa v šútove na neutralnej pode v sobotu poobede.cavik |