cav kvik, ta sucha gulasofka pri tebe urcite pusti stavu. Ten vikend bol ozaj super. Tvoje zhrnutie bolo lepsie ako ktorykolvek zo scenarov nasich slovenskych serialov, urcite by ta dobre honorovali. Musis sa nad tym zamysliet.
-----------------------------------------
(2007-06-19 22:11:09) qviker napisal(a):
ahojte vsetci,na zazehnanie nudy kratka spravička z minuleho vikendu,stalo sa to takto:tri tyzdne pred vyplatou mi davalo tušiť strop toho čo sa ešte da a čo nie,z neznameho popudu navšteva vo štvrtok v stavkovej kancelarii formula,piatok pocas okna v skole neveriacky trestim na monitor,postačujuca suma na vylet do lm,poznate predsa ten for o mohamedanovi a hore,pocasie rozhoduje bez bicykla,cesta vlakom skvela ako vzdy,pre mna relax jak prase,u krivakov na obed halušky so slaninkou,janka,boli skvele,následne sa stretávame s pixlovcami,malkáčovcami v areali vodneho športu,vodička a lodičky sa mi pačili,horí vo mne túžba po nejakom splave,následne po tom presun do lodenice,príchod novych tvárí-aspoň pre mňa-edo a jeho ala plus ich mala mišel-na koberčeku boli-fico-cigáni-iss-a iné lahodky,mne bolo fajn,do toho prišli krakovci,a ešte predtým s nami prišiel hruška s juniorom,dobre pivo a zábava,následné dohody,čo s načatým večerom,a ten nesklamal,anektovali sme krakov kurník,ludia boží bolo žrádla,pitia,grilovania,dvakrát za noc sme mávali vesmírnej stanici,vela sa kecalo i smialo a šlo sa spať hlboko po polnoci,aj ked niektorí onanisovia odišli skor,dokonca bola aj rumunka s frajerom ale ti este odisli do spárov noci,nedelné ráno sme začali pomalým vyrovnávaním patričných zložiek v krvi,to vlastne prebiehalo po celý zvyšok dňa,pred obedom sme pobyt ukončili(krakovci vdaka,boli ste skvelí)a rozprchli sme sa domkov,ja som obveseloval krivákov a po obede my krivák názorne previedol,prečo ho ryby milujú a uznávajú,ešte som aj stihol dalšie víťazstvo našich,krátka lodenica s pixlovcami a podvečerný návrat domov,rozbitý ale spokojný,dnes už mi je dobre a teší ma,že som bol,bolo skvelo,týmto chcem podakovať tak trocha všetkým prašivkám,čo tam boli a predovšetkým svojmu sponzorovi,tipovacej kancelárii formula,ináč by som kusal suchú víkendovú skyvu chleba so svojou držkou,hauk
p.s.tento týžden sa mi už tak nedarí,cez víkend budem asi doma,ale v stredu máme gulášovku v robote,aj ked viete si predstaviť gulášovku so samými učiteľkami :-)
p.s.2.v najbližších dnoch dodám aj photo,držte sa všetci a pekné dni,pre TASR kviko
|