Od koho: folky | Carovne slovicko: folky@post.sk |
Predmet: country´s not died | Datum a cas: 21.06.2007 22:41 |
ou yeah!of korz, first mi čejdžli stress a nav aj pronancijejšn. V texas nou texasky tu najdes and nou tolko men nosí stetson haw aj som si myslel.and teba, Qwicker,by texans mali radi, bikoz tvoj niknejm v texas by bol "spidy gonzales" haw mexicky hero. ale boli by konfjuzd tvojim irskym fejsom. bat s tvojim bady ty si hir athlet. ty by si mal blit tu San Anton. ----------------------------------------- (2007-06-21 16:56:57) qviker napisal(a): jó san antónio,tam jsem taky neblil,a folky máš ešte stále anglický prízvuk alebo už texaský????a je pravda,že tam všetci nosia texasky?lebo v číne všetci nosia číny,drž sa ----------------------------------------- (2007-06-21 06:24:27) folky napisal(a): Zdravim vas doma! Ked mate radi country styl v Texase sa mozete citit ako doma.Hlavne v najstarsom texaskom meste San Antoniu, kde zivot plynie pomalsie ak v inych US mestach. Prave som sa vratil z dobreho country koncertu, minule sme boli s americkymi kamosmi na country bale a v nedelu sme splavovali jednu riecku na dusiach od traktora. Nie je to tu zle, chvilami ako prazdniny. ale naozaj len chvilami, vacsinou sprtam anglinu. Ale doma je doma a Vltava je Vltava. |