Od koho: folky | Carovne slovicko: folky@post.sk |
Predmet: me vo vodnom slalome | Datum a cas: 21.06.2007 22:59 |
svina velryba trhla hlavou. Mal by si zacat s povinnou literaturou pre rybarov : Starec a more = /harpunou na kapre/ Mor ho = /valaskou na štuky/ Murphyho zakony = /navrat bez ryb/ Valka s mloky = /vysvetlovanie neuspechu manzelke/ Robinson Crusoe = /sardinky z konzervy/ ----------------------------------------- (2007-06-21 22:02:43) majo napisal(a): I nedalo mi a vcera som bol zase pozret nase jalce na znamom mieste. Tentokrat uz pripraveny som neotalal ani chvilu a na treti hod som vytiahol tak tristrvrte-kiloveho, kcel som ho - ako sa patri po povinnom pirsingu - pustit, ale hacik bol moc hlboko a tak skoncil v mraznicke. Potom skocil este jeden ale v zaverecnej vylovovacej fazi mykol prudsie hlavou, zaznel suchy prask silonu a porucal sa aj z hakom do dialav. A tak ma ryby maju furt radi. caf ----------------------------------------- (2007-06-19 22:11:09) qviker napisal(a): ahojte vsetci,na zazehnanie nudy kratka spravička z minuleho vikendu,stalo sa to takto:tri tyzdne pred vyplatou mi davalo tušiť strop toho čo sa ešte da a čo nie,z neznameho popudu navšteva vo štvrtok v stavkovej kancelarii formula,piatok pocas okna v skole neveriacky trestim na monitor,postačujuca suma na vylet do lm,poznate predsa ten for o mohamedanovi a hore,pocasie rozhoduje bez bicykla,cesta vlakom skvela ako vzdy,pre mna relax jak prase,u krivakov na obed halušky so slaninkou,janka,boli skvele,následne sa stretávame s pixlovcami,malkáčovcami v areali vodneho športu,vodička a lodičky sa mi pačili,horí vo mne túžba po nejakom splave,následne po tom presun do lodenice,príchod novych tvárí-aspoň pre mňa-edo a jeho ala plus ich mala mišel-na koberčeku boli-fico-cigáni-iss-a iné lahodky,mne bolo fajn,do toho prišli krakovci,a ešte predtým s nami prišiel hruška s juniorom,dobre pivo a zábava,následné dohody,čo s načatým večerom,a ten nesklamal,anektovali sme krakov kurník,ludia boží bolo žrádla,pitia,grilovania,dvakrát za noc sme mávali vesmírnej stanici,vela sa kecalo i smialo a šlo sa spať hlboko po polnoci,aj ked niektorí onanisovia odišli skor,dokonca bola aj rumunka s frajerom ale ti este odisli do spárov noci,nedelné ráno sme začali pomalým vyrovnávaním patričných zložiek v krvi,to vlastne prebiehalo po celý zvyšok dňa,pred obedom sme pobyt ukončili(krakovci vdaka,boli ste skvelí)a rozprchli sme sa domkov,ja som obveseloval krivákov a po obede my krivák názorne previedol,prečo ho ryby milujú a uznávajú,ešte som aj stihol dalšie víťazstvo našich,krátka lodenica s pixlovcami a podvečerný návrat domov,rozbitý ale spokojný,dnes už mi je dobre a teší ma,že som bol,bolo skvelo,týmto chcem podakovať tak trocha všetkým prašivkám,čo tam boli a predovšetkým svojmu sponzorovi,tipovacej kancelárii formula,ináč by som kusal suchú víkendovú skyvu chleba so svojou držkou,hauk p.s.tento týžden sa mi už tak nedarí,cez víkend budem asi doma,ale v stredu máme gulášovku v robote,aj ked viete si predstaviť gulášovku so samými učiteľkami :-) p.s.2.v najbližších dnoch dodám aj photo,držte sa všetci a pekné dni,pre TASR kviko |