Tak som teda aj ja prispela aby sem len ti martania nepisali...ja som najprv citala martincania :o)
-----------------------------------------
(2007-06-27 16:28:15) qviker napisal(a):
aj vy ste si všimli,že tu viac píšu nejakí marťania ako my ?:-)ja ešte dva dni kua,pre mna potešujúca správa ,šéfka mi od jula predlžila zmluvu,to to naše školstvo musi vyzerať :-),tlame som posielal fotky z krako domu tak to tam snad v najbližšej dobe hodi,čaute
-----------------------------------------
(2007-06-25 22:41:10) qviker napisal(a):
nazdar držky,hovńousi a ostatná háveď,ja sa ešte bavím z triednou dokumentáciou,a vychutnávam si finiš,no povedzte skunkovia,kedy ste mali naposledy prázdniny,učitelovanie by bol skvely job keby som bol bohatý to by som v lete 6 týždňov cestoval,v zime týžden,a na jar by sa tiež čosi našlo,takto ma čaka najskor nejaka brigada :-),už som dnes myslel,že mám toho celkom dosť a hodim šlofika riadiac sa heslom,čo môžeš urobiť zajtra,nerob dnes,ale akosi som sa zaťal a aj som si spomenul na krasne vychladené pivo,tak jsem se utrh
ak by niekto nevedel čo s víkendom na budúci týždeň,robim gulášik a ine fajnotky ,ste vitaní,amen ,kviker amos komenský
|