Od koho: levisek Carovne slovicko:
Predmet: Prechod Malej Fatry Datum a cas: 28.06.2007 09:19

Pri tolkom chodeni mi uz bola jedna luka ako druha :o)

-----------------------------------------

(2007-06-27 22:06:08) fusakel napisal(a):

mala oprava: prvu nuc sme spali na Hornej luke a presli sme urcite viac ako 60km. Inac ostatne si Zuzanah nevymysla :o)

(2007-06-27 16:52:44) levisek napisal(a):

(2007-06-27 16:39:34) levisek napisal(a):
Ahojte,
tento vikend sme boli na prechode Malej Fatry. Ja, Fusakel velky a maly,Palova Ivka a este par "basketakov" zo Ziliny. Z Hamburgeru sme vyrazali 19:30 lietadlom do Wiedne, kvoli blbemu pocasiu sme sa do Ziliny dostali o tretej rano, nakupili sme v tescu, prebalili ruksaky a polhodinovom spanku sme o 5:00 odcupkali na bus do Fackovskeho sedla.Prvy den sme vyslapali na Klak, Skalky, Hnilicku Kyceru a Velku luku, tam sme prespali v polovnickej chate. V nedelu sme presli Martinky, Mincol do Strecna...po "prestavke na par" sme o 23:00 uspesne vyslapali na chatu pod Suchym :o).Treti den sme presli cez Suchy, Maly Krivan, Velky Krivan, Chleb a cez Poludnovy Grun sme zisli dole do Vratnej.Naspat do HH sme sa vratili dnes v noci. Bol to celkom zahul, presli sme nieco cez 50 km, nozicky ma bolia este stale a este asi chvilku budu ale stalo to za to. V dohladnej dobe sa pokusim hodit aj nejake fotky... no nedalo sa nepochvalit :o)