Od koho: qviker Carovne slovicko: prognoza
Predmet: pisanie Datum a cas: 03.07.2007 23:05
viete,celkom si uzivam cas na tutoku a rad si sem klepkam,kazdopadne tych napisanych sprav je menej ako tych klepnuti,hold nikto nam nic neznesie z neba ak si po to sami neprideme,mozno je to prirodzeny proces,kazdopadne citim velke rezervy,len nech po nejakych tych rokoch nefnukame,ake to bolo pekne,len uz to nie je,absolutne v poslednych tyzdnoch vypadol dusan,tiez slavka,o krajciovke ani nehovorim,neprispieva tlama,zvratko,malky,a kopec dalsich,menujem az to nie je abstraktne,krivak s jankou sa ozve sem tam,kaso absolutne,jano kmet sem tam,malinko,co je s nadou,neverim,ze by sme nechybali,peta ziarovka to iste,zichovia su davno out,bedo,,osak,rumunka a dalsi,viete celkom ma to desi...
kedysi som bol v skvelej skole,nasa snaha isla spravnou cestou a hoci sme mali kazdy svoje vzajomna pritomnost celkom pomahala,nemam pocit,ze vtedajsi rozchod niekomu pomohol,hadam len kazdy zostal viac sam,preto mi je mozno smutnejsie s pocitom,ze tutok sa nezadrzitelnejsie blizi ku koncu,mozno to tak ma byt,len si hovorim,ze je to skoda,a dost dobre tomu nechapem...samozrejme to znamena ze sa s hocikym rad nestretnem,len si hovorim,ze niekedy staci stredne male usilie a mozno ani to,to je len moj pocit a strasne rad by som sa mylil,zdravim vsetkych a pekne dni