Od koho: Angel Carovne slovicko:
Predmet: pisanie Datum a cas: 04.07.2007 08:42

tak sa pridam aj ja,nie? vsetko je to tym, ze sme sa vsetci rozhodli sa zaradit medzi dospelakov so vsetkym co s tym suvisi:praca,praca,praca,partneri,rodina,deti,byty,domy,auta,podnikanie...a na nas samych nam uz nezostalo moc casu.je coraz tazsie zladit to vsetko dokopy.priznajme si,ze nezanedbatelnou polozkou su aj koruny(samozrejme pre nas domacich)tie rodiny,deti,byty,domy,auta musime bohuzial aj z niecoho zivit.ale samozrejme je tam aj poriadny kus lenivosti a este niecoho co ani neviem popisat. ale Kviki, o co krajsie je potom sa dat dokopy na nejakej akcoske ako bola napriklad grilovacka u Kraka :-), alebo ked sa niekomu narodi dieta(len nech sa rodia aspon budeme castejsie spolu),ale pozri ved sme zacali s detskymi chatami takze nic nekonci,akurat so sebou budeme vlacit viac batoziny(a pitia). ale s tym ze Tutok zanikne, nech nikto nepocita,kua ved to by ta nasa komunikacia zanikla uplne...a to uz potom moze zaniknut aj cela civilizacia...howgh
-----------------------------------------

(2007-07-04 08:25:39) slavka napisal(a):

ta, by si sa cudoval, kolko klepnuti,tolko hlások, este ze mam za sebou strojopisovu pripravu. nemrzne len tutok, aj pivove posedenia, akcie..., ja sice k tomu prihliadam tiez len z dialky, kedze vela veci musim vynechat, ale aj ked z toho niekedy pride smutno, treba sa na to pozriet z ineho uhla: Dusan maká, aby nam v lete mohol zaplatit pivo, ja makam, aby som na dalsie leto mohla zaplatit pivo,Krajciovka maka aby v zime mohla zaplatit pivo,malá zmena: Tlama maká, aby sme mali kde posielať staré fotky, Zvratko lieta a skúma oblasti na nové cundre,Nezmarovci abstinuju, ale vychovávajú nam noveho clena, Zichovci nam opatruju najlepsiu chatu na Liptove-tento pred-vikend som bola na pracovnej akcii na Cervenci, bolo unikatne!!!-samozrejme na jednu noc, netreba prehanat.
A takto by som mohla pokracovat, az ma niekto vezme za slovo a toho piva, co by sa popilo....
Vzdy som bola velmo neporiadna v udrziavani kontaktov, znie to strasne klisovito,ked mas niekoho v srdci, mas ho aj kazdy den na tanieri.Vacsina ludi potrebuje k prezivaniu citov zmyslovu spomienku, konkretnu, novu, ale mne skor pride smutne, ze bez tej vizualizacie, veci okolo nas blednu. Veci, ludia.., ktorí nám boli drahí neblednú, len príde niečo farebnejšie do nášho vedomia.
Tak žiadne melancholické reči, pozeraj vpred, nie vzad a hlavne neporovnávaj. Nové nie je horšie, ale je to iné!!! Aj tak sa ľúbíme.
-----------------------------------------

(2007-07-03 23:05:38) qviker napisal(a):
viete,celkom si uzivam cas na tutoku a rad si sem klepkam,kazdopadne tych napisanych sprav je menej ako tych klepnuti,hold nikto nam nic neznesie z neba ak si po to sami neprideme,mozno je to prirodzeny proces,kazdopadne citim velke rezervy,len nech po nejakych tych rokoch nefnukame,ake to bolo pekne,len uz to nie je,absolutne v poslednych tyzdnoch vypadol dusan,tiez slavka,o krajciovke ani nehovorim,neprispieva tlama,zvratko,malky,a kopec dalsich,menujem az to nie je abstraktne,krivak s jankou sa ozve sem tam,kaso absolutne,jano kmet sem tam,malinko,co je s nadou,neverim,ze by sme nechybali,peta ziarovka to iste,zichovia su davno out,bedo,,osak,rumunka a dalsi,viete celkom ma to desi...
kedysi som bol v skvelej skole,nasa snaha isla spravnou cestou a hoci sme mali kazdy svoje vzajomna pritomnost celkom pomahala,nemam pocit,ze vtedajsi rozchod niekomu pomohol,hadam len kazdy zostal viac sam,preto mi je mozno smutnejsie s pocitom,ze tutok sa nezadrzitelnejsie blizi ku koncu,mozno to tak ma byt,len si hovorim,ze je to skoda,a dost dobre tomu nechapem...samozrejme to znamena ze sa s hocikym rad nestretnem,len si hovorim,ze niekedy staci stredne male usilie a mozno ani to,to je len moj pocit a strasne rad by som sa mylil,zdravim vsetkych a pekne dni