Od koho: qviker Carovne slovicko: prognoza
Predmet: pozdrav z BA Datum a cas: 13.07.2007 00:10
pocuj folky,teraz bezi po slovensku taky pekny autobus co premieta filmy,tak ked prides na horne uhorsko,pustis nam fotky z aaaaaaaaaaameriky,urcite prideme v texaskach s juzanskym prizvukom,slovenskou demenovkou,a palestinskou vodnou fajkou,a takto nezavezne okrem radosti by sme prispeli k svetovej globalizacii,tak sa chlope drz a ak budes blit pri tych americkych pitkach ,bli pekne,nezabudaj ze si folky,majster v bliti za vesiak

-----------------------------------------

(2007-07-12 23:37:20) folky napisal(a):

ok, 1930 som tam, len mi napis ci slovenskeho alebo americkeho casu:(

(2007-07-12 18:09:04) cibula napisal(a):
vsetkych prazdninujucich, dovolenkujucich, studujucich aj pracujucich zdravim z nedalekej BA.
ja sa zas o par minut chystam na nerez, ktori vystupia v ramci kulturneho leta na nadvori radnice. ako inak, sama.
nikoho som nenahovorila. ale aj tak sa tesim.keby to chcel cistou nahodou niekto stihnut, je to o 19.30.
cibulka.

(2007-07-12 14:36:56) qviker napisal(a):
my s jankou sme vcera navstivili vrutky,kedysi to muselo byt utulne mestečko so zemianskymi kúriami,vcera sa ta historia už ťažko hľadala ale myslim,že nás to celkom baví,no a kedže bol u nás včera orient expres nedalo nám to si ho nepozrieť, v martine mal byť okolo 19.45 ale v bystrici sa zdržal,ale čakanie v staničnej krčme mi celkom vyhovovalo,nakoniec sme sa dočkali a bola celkom sranda,prišlo dosť ľudí,na perone chaos ako v uli,vagony vypadali skoro ako klasické nebyť všeliakých emblémikov a nápisov ale pohľad do vnútra bol exkluzívny,ten luxus sa skoro približoval luxusu našej hrdzavejúcej a zdochýnajucej škody 105 v garáži,pasažieri sa načgávali v reštauračných voznoch,popijali draha jablčkové vína bohvie akých chvályhodných ročníkoch,kývali nám a ja som mal pocit,že prišli s inej galaxie,no čo mám dalej písať,...ale aj tak ,čo už len môže mať na cestu klasickým osobákom so stiahnutým okienkom a položeným chladeným pivom ?! :-)
p.s. pre lepšiiu ilustráciu pošlem zopár foto,čaute a pekne sa držte,kviko

(2007-07-12 09:51:22) jojo napisal(a):

Ahoj folkyyyyyyyy
teraz zrovna necestujem, pracujem ako besna.. ale uz sa zasa pomaly chystam (toto leto nemam dovolenku, bo som bola v marci, ale v zime to roztocim..)
Tlamulatko? Tak se mi nekdy ozvi... sim sim, treba na mail
Pusu Jojo

(2007-07-12 07:07:45) tlama napisal(a):
dobrýýý dénn! :-) taky vas mam rada chichi

(2007-07-12 03:22:50) folky napisal(a):

Joo joo, mam sa ako dieta:) v tomto inkubatore na vyrobu malych amikov, aj jest dostanem, aj im to vratim v inej podobe, aj sa vyspim, nie je to az take zle, Slovaci a Cesi tu drzime pokope, takze cez vyucko mas americtinu a vsade inde cesko-slovencinu. A ty, cestujes?

(2007-07-10 21:35:15) jojo napisal(a):
Naozaj se to zda neuveritelne, ze Tlamula zije, ale v poslednich dnech se mihla i na Skype..
No ale vzdycky jsme si stihly rict jen ahoj a specham do prace nebo tak neco... ach jo, Tlamulooo
Folky a ty ako mas??
Vsetkych pozdravujem, pusu Jojo

(2007-07-10 14:10:56) folky napisal(a):

nskutocne-tlama zije. cau tlamulator,ako sa mate?

(2007-07-10 07:01:00) tlama napisal(a):
urcite s Dzulem. :-)))

(2007-07-09 13:10:27) dzula napisal(a):

to som nevedela a s ktorym bratom??A ako bolo??

(2007-07-09 12:51:45) ziarovka- janka napisal(a):
caves Dzuliatko, to som rada, ze si sa ozvala. Uz tak dlho som o tebe nic nepocula. Vies o tom, ze aj s tvojim bratom sme boli na rockfeste? Bola s nim sranda, pripomenul mi teba, len keby si tam bola ty, boli by sme to este viac roztocili. Ved vies ako sme sa volakedy my dve zabavali. Drz sa v tom dalekom svete a davaj na seba pozor. Uz sa tesim na tvoje zazitocky. papa