Od koho: pixla Carovne slovicko:
Predmet: mame sa na co tesit.... Datum a cas: 15.07.2007 20:08

Meteorológovia spresnili predpoveď na celý týždeň. Slovensko ovládnu na juhu teploty tesne pod štyridsiatkou. Ani Orava nebude oveľa chladnejšia. Aj tam sa chystá doraziť tropický vzduch zo Sahary. Rastislav Čičmanec zo Slovenského hydrometeorologického ústavu tvrdí, že teploty sa priblížia k rekordu z roku 1950. V Komárne vtedy namerali 39,8 °C.

-----------------------------------------

(2007-07-15 12:30:43) lubec napisal(a):

konato!!! sia sia ako sa mas ! dobre tak vychlad pivo aby sme sa neprehriali. kde sa budes nachadzat 25-26 teho otyzden a pol mozno pojdem okolo sa stavim....

(2007-07-13 00:13:02) qviker napisal(a):
moj maly paulo,davaj pri tych teplotach pozor az sa mi neprehrejes,pupusik,ty hovado rysave uz som ta nevidel roky,tak ked sa niekedy stretneme riadne to prehrejeme

(2007-07-11 21:00:10) lubec napisal(a):

u nas tu v Tirol maju byt tiez rekordy az 40 stupnov, pride horuca vlna so Spanielska

(2007-07-11 18:10:23) pixla napisal(a):
a kto to ma v robote prezit,ked budem mat ja dovolenku tak iste bude liat kua

(2007-07-11 17:48:55) pixla napisal(a):

Slovensko by mali na budúci týždeň zasiahnuť horúčavy. Denná teplota by v nížinách mala podľa predpovede meteorológov vystúpiť na 32 až 36 stupňov Celzia, a je preto možné, že padnú aj rekordy. "Toto sú mimoriadne vysoké, miestami až rekordné hodnoty," povedal Pavol Beránek zo Slovenského hydrometeorologického ústavu.