Od koho: Vierka Carovne slovicko:
Predmet: podsip Datum a cas: 29.07.2007 22:58
Ako si to krasne napisla Kviky:)....Normalne som Vam slepo zavydelo ten kratky ale mily vyletik. Ale Jaaaa se Vraaatim:) Uzivajte si drzky krasne teplucke leto Vierka:)

-----------------------------------------

(2007-07-29 20:42:38) qviker napisal(a):
nazdarek drzky,v sobotu o pol druhej sme sa stretli na stanicnej krcmicke v stankovanoch celkom dobra partička:krako s čubou,zuzka,evka,kmetko,krivoš,pixla a ja,kym ja som cestoval sam ,dorazil som v kriezvom stave herci z lm už boli v celkom dobrej náladičke,čoho dokazom bolo,že len čo sme sa vyštverali hore krako hodil do seba ešte nejake tie kalíšky a bol v cieli,stretli sme ho až dnes ráno,pekne vyspinkaného,v stankovanoch sme dali nejake to pivo a bororo a šlapali sme hore,hoci to nie je nejak daleko,ide sa dosť do kopca,takže sme sa trošku cestou potužovali,potili sa a fučali ale nakoniec sme predsa len dorazili na malebný podšíp,kde nas už čakali čerství manželáci cibuľa s maťom,dokiaľ nezačalo poprchať vylehávali sme vonku,kvapky nás však zahnali dnu a tak sme začali hrať čierneho petra s bonusmi v podobe capy negra a nejakého žltého žabieho slizumsladkého a dobrého,čierny peter jediný nepil a za trest ešte musel čo to vykonať,ziavne sme však podcenili množstvo alkoholu,takže sa celkom šetrilo a ked sme už v noci sedeli pri ohni vychniapalo sa aj to pivo,čo malo ostať na rano,ale na druhej strane sme po zobudeni boli v pohodičke bez skapíňania,celkom pekne sa klábosilo,škoda len že nebola gitara,v nedeľu sme okolo 11 vyrazili speť s tým,že viacerí z nás sa už tešili na čapáka v sobotnom štarte,a tak ako sme začali tam sme aj skončili,bolo moc fajn ,pohodička,len ja tieto jednodnovky nemám rád lebo mám pocit,že to šialene letí a ani sa poriadne nenadám a nenachniapem a už sedím vo vlaku cestou speť,KUA,kviki
p.s.:behom týždna pošlem foto,niektorí sa možno stretneme na rozmaríne aj ked my s jankou ešte nie sme rozhodnutí a ak tak len na piatok,radi by sme privítali tých čo by šli na lodenicu tam pojdeme skor,pekné dni a zážitky z leta