Od koho: Pepínka Carovne slovicko:
Predmet: rozmarin Datum a cas: 09.08.2007 11:42

Ale ja to s tým spaním v tom stane myslím vážne, lebo keďže ide aj ocova mama, čiže moja babka, tak sa ku ním nezmestím... Tak strávime teda spolu jednu noc??

-----------------------------------------

(2007-08-08 05:48:51) pixla napisal(a):
no mne staci aj par flasiek za teba v case nudze:-))

(2007-08-07 17:15:36) pepínka napisal(a):

No pokiaľ to bude do nejakj bohatej rodiny tak f poho =))

(2007-08-07 16:01:46) pixla napisal(a):
dalsia dcera? a co ked ta tam predam?

(2007-08-07 10:00:58) Pepínka napisal(a):

Počujte drahocení Pixlovci, vezmete ma zo sebou do stanu?? To odo mňa nemôžete chcieť aby som spala s mojou rodinou, to by všetci vedeli, že patria ku mne a takú hambu by som neprežila!!!!Adoptujete si ma na pár dní??

(2007-08-06 06:05:43) pixla napisal(a):
hej tak nam rezervuj miesto ideme tiez uz v piatok rano aby sme tam uz pred 15.boli. A nacelniku kolko beres ohnivej vody??a akej?

(2007-08-05 18:09:02) qviker napisal(a):
nazdarek drzky,masky a ostatna haveď,po zasadnuti veľkej rady sme sa rozhodli,že ak nebude pršať išli by sme na festival v zložení:pepa,berta,janka,/možno babka hanka,moja ctena draha pani matka/a kviko-načelnik tlupy,my už chceme vyraziť v piatok rano,lebo potom sa bude asi aj dost blbo cestovať a všade bude plno ludí,a kedze program začína už o 15.00 tak chceme pekne v klidku všetko postíhať,hovorím to tiež preto,lebo tým pádom ak by mal niekto záujem,mohol by som pri našom stane rezervovať flek/napríklad hovienkovou stopou,ocikaním,resp.iným sposobom/tešíme sa ,tlupa kvikoneandrtálcov