týmto siahodlhým textom som hádam vytrel kocúra všetkým tým trtkom čo tu posielaju tie hieroglyfy,a teraz nech sa ukážu :-)
-----------------------------------------
(2007-09-04 19:20:45) qviker napisal(a):
Zdravím háveď,tak ako písal pixla,posledný festival skončil,len dúfam,že príde ešte nejaké babie leto a užijeme si najkrajšej časti roku,aj keď je pravda,že Pixla obľubuje pľušte,chcanie a kosu.No Lodenica nám dala celkom zabrať,v nedeľu som iba vegetoval,a v pondelok sa spametával z prvého pracovného dňa,preto píšem až dnes.
Pixlovci sa tešili asi najviac lebo na Loďku išli už v stredu a to je čo povedať,tým pádom z partie vytvorili najdlhší rekord strávený v otvorenom vesmíre,medajle dostanete na najbližšej akcii:-) S Jankou sme dorazili vo štvrtok,pixlovci nás privítali zvyškom fernetu,čo sme kontrovali černicovicou/černice s vodkou/a išli sme rovno na koncert,pridala sa aj Lucia a stretli sme aj Danca s koljou.Večer bol vydarený,hral Samson so svojou partou,Nedvedovci,Žalmanovci a fakt musím uznať že im to šlapalo,bol skvelý zvuk a aj svetlá pekne ladili a bolo bez dažďa,proste to nemalo chybu.V noci sme skončili pri pive a tak sme s pixlom nakoniec skončili v stanoch nejako nad ránom,uch vstávanie bolo nemilé a už okolo pol deviatej sme boli hore.Pixlík šiel s Angi do mesta nasýtiť svoju pásomnicu,a ostatnú črevnú háveď a keď sme sa podvečer stretli zjavne s plným pupkom si pochvaľoval. S Jankou sme sa pridali k fanúšikom fakultatívnych výletov.Tento krát to bolo po stopách troch kráľov :Milana,Rastislava a Štefánika,kukli sme si ich spoločnú pyramídu,náš sprievodca perlil všeliaké dejepisné zvrátenosti na čom sme sa celkom zabávali,zvlášť Janka,keďže učí dejepis,ale misím podotknúť,že chlapík mal bohový zmysel pre humor,takže nakoniec celúcestu sa trojica chlapov hecovala kto dá lepší vtip,tak keď sme vystupovali mali sme bránicu v krči,dobuducna vrelo odporučam.Cestou speť sme ešte navštívili vigvam krvilačnej alžbety,ale pre nedastatok krvi nebola na svojom Čachtickom hrade ale bohviekomu niekde v prdeli pila krv.Piatkový večer bol viac pre fajnšmekrov country,čo sme moc nemuseli,a tak sme aj skončili skor v stane,ja som si ešte pozrel na menšej scene vystupenie frontmena z kapely Cop a bol výborný.Dodávam ešte ,že v piatok sa k nám pridala krpatá Zuzka.
V sobotu sme s Jankou opet vyrazili sa flákať a Pixla s babami,teda Angi,Lucka a Zuzka,tieto tri čarodejnice a vydry prechcané,išli do mesta jesť a asi aj nakupovať,lebo ked nám vraveli ako dopadli tak sa škerili od ucha k uchu,že oni nakupovali a pixla s odstupom troch krokov nosil tašky,arabi a dalsí moslimskí liberáli sa nestačili čudovať,každopadne očakavam že po navrate do vlasti je už pixla znamy aj v krajine polmesiaca.Navrhujem na najbližšej chate zvolať inkvizičný súd a spomínané čarodejnice exemplárne potrestať!S Jankou sme si pozreli v Bratislave korunovačné slávnosti,dokonca bol v parlamente den otvorených dverí,tak sme si to nenechali ujsť a ešte sme stihli aj remeslá na hrade,tak sme si to fakt užili.Večer bol famózny.Hop trop,Lenka Filipova a Kamelot a na koniec Čechomor.Všetci hrali výborne a koncerty stáli fakt zato,ja som bol hudobne poriadne spokojní.Jasné že sa našli aj svine,napr.vykrádači stanov,či nekresťanske ceny v stankoch,ale alkoholične sme sa zasobili z mesta takže tento problem sme nemali,čomu aj svedčí nedeľný návrat vlakom ked sme v raketopláne železníc slovenskej republiky dorážali fernet a popíjali pivo takže s rehotom sme vystupovali v žiline kým angi,zuzka,pixla cestovali na inu planétu.bolo fakt bohovo a to som nespomenul všetko,každopádne my čo sme boli máme nezabudnuteľné zážitky,mňam mňam,kroch kroch,
pekne dni,kviko,special pozdrav pre parchantov z lodenice,kozkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-----------------------------------------
(2007-09-04 13:46:13) pixlaa napisal(a):
tak ovce a vsetci tak ako nam skoncil posledny festival tak nam zrejme skoncilo aj leto,uz sa tesim na 6.mesiacov zima a tma.tak ahoj hadam na chate buduci tyzden.qviker zijes?a komentar akce bude??
|