Od koho: qviker Carovne slovicko: tutok
Predmet: mala fatra Datum a cas: 04.11.2007 16:54
nazdar držky,kéďže sme mali jesenne prazdniny vyrazil som v piatok do malej fatry,o pol osmej som začal v strečne,cestu na chatu pod suchym a samotny suchy som si vychutnaval,vsak to mnohi poznate,taka pěšinka,skoro som skolaboval,počasie malo byť v pohode ale nakoniec z toho nič nebolo,na hrebeni viditeľnosť 50 metrov,hmla,mrholenie,na chodníku blato a studený vietor,o 16.00 som bol na chate pod chlebom,chatarka co tam robila hovorila,že s tym chce skončiť,čo je na zjavnu škodu,lebo tam vytvorila pohodovu atmošku,takže bolo fakt pohodička,rano sa zmenilo pocasie a tak ked som bol okolo pol deviatej na hrebeni kysuce so zilinou sa kupali v mlieku,turiec a liptov skoro bez hmly len kde tu,bolo vidiet špičky tatier a aj oskar vidatne skrasloval to vsetko dookola,panorama nadherna,takže to vyzeralo fakt super,pekne po hrebeni som sa dostal po dlhych rokoch znova na stoh,a potom už len dole do medziholia a štefanovej,ked som bol už dolu na hrebeni už bolo oblačno ako predchadzajuci den,tak som to stihol akurat,na niektorych usekoch bolo blata fakt nechutne,nakoniec som don hodil pekneho bobra takze som bol zakydany aj za usami,este ze som mal co na prezlecenie,inac by ma ani do autobusu nepustili,dorazil som sa este peskom do terchovej,a to uz som bol k.o.ale bolo to bohove,prijemne dazdive dni,a pekne prežitie novembrových pľúští vam želá kviko