Od koho: ziarovka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Príbeh | Datum a cas: 18.01.2008 19:13 |
Dievcata, ste ma dojali. No lepsie ako 30/te vydanie Vtaky v trni ----------------------------------------- (2008-01-18 17:42:34) Pepínka napisal(a): Ahoj Slávka.....teda...tak takéto krááásne vyznanie mi zatiaľ nepovedal ani ten najúžasnejší chlap, akého som kedy stretla...normalne sa mi tak klepú ruky, že stále vymazávam to čo píšem bo píšem nezmysli :)) Aj mňa veľmi poteilo, že som Ťa videla a boli sme spolu, aj keď to bolo len kratučko...Ale stále lepšie ako nič, však?? Mali by sme sa čo najskôr stretnúť... Dúfam že si TO prečíta aj môj otec... Veď nemôže brániť našej Láske!! :D :D :D Tak Ti prajem pekný deň...či večer...vlastne nech sa Ti darí =) P.S.: Si poklad :)xixi A oco, ty láskavo zbaľ kufre a ideme za Slávkou!! To je rozkaz!!! A cestu mi môžeš strhnúť z vreckového :)) ----------------------------------------- (2008-01-16 17:07:44) pixla napisal(a): krasne slavka,poznat ze si bola isty cas moja zena poznacilo ta to:-))uz som sa bal ze som ostal sam romantikom... ----------------------------------------- (2008-01-16 09:00:59) Slávka napisal(a): Ako kvôl v kabáte stojím si na stanici v Žiline a myšlienky mi hrajú bežecké preteky ...keď v tom moje oko spozornelo a ....s malým omeškaním.... duša zaplesala: MOTÝLE v ZIME!!!, nežne sa k sebe túliac si plávali vzduchom predo mnou. Ten menší sa otočil, zaostril svoje pávie oká a prudko mi pristál na nose-priznajme si, že mal celkom dobrú pristávaciu plochu. Hľadeli sme si z očí do očí a ochutnávali si úsmev. Rýchlo ma motýľ pohladkal krídlami a odplával k svojmu druhovi. Dívala som sa za tou farebnou riekou, ktorú za sebou zanechali tie jemné, krehké bytosti,....... neutrela som si slzy,.... ale úsmev mi nezišiel z pier až po Čadcu. Vysvetlenie: Keď som čakala v Žiline na stanici na autobus do Frýdku-Místku..., tak okolo mňa preplávala naša malo-veľko-dospelá Pepínka...s mamkou. |