Od koho: Lenka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Proti pondelnajsej depresii | Datum a cas: 21.01.2008 14:10 |
Manželka: "Koupil jsi chleba?" >> > Manžel: "Chleba, nákupy, to není chlapská práce, prdelko." >> > Manželka: "Tak se svlíkni a pojď dělat chlapskou práci." >> > Manžel: "Ježíši, ty vůbec nerozumíš srandě, dej mi tu tašku!" >> > >> > "Pepo, platíš daně?" >> > "Pochopitelně, že platím. Nejen Daně, ale I Lence a Ivaně!" >> > >> > Manželka: "Už vím, co bych chtěla k narozeninám. Přeju si nový >> > mobil." >> > Manžel: "A nemůžeš si přát něco splnitelnějšího?" >> > Manželka: "Tak stačilo by mi, kdybys tolik nechlastal!!!" >> > Manžel: "A chceš k němu i nabíječku?" >> > >> > On: "Zkusíme dneska večer výměnu pozic?" >> > Ona: "To je dobrý nápad - ty budeš žehlit a já sedět na gauči..." >> > >> > Manželka zahýbá s černochem. Najednou stojí ve dveřích manžel a >> > říká: >> > "Dlouho jsem tě podezříval z nevěry, a teď je to tady - černé na >> > bílém." >> > >> > Rusovláska povídá blondýnce: >> > "Představ si, že jsem své patnáctileté dceři našla v kabelce >> > šminky! >> > Vůbec jsem nevěděla, že se maluje!" >> > Blondýnka odpoví: "To já jsem našla své dceři v kabelce balíček >> > s prezervativy. A představ si, že jsem vůbec nevěděla, že má >> > piňďoura!" >> > >> > Manželka se ptá svého muže: "Tak co ta tvoje nová sekretářka?" >> > Manžel: "Dobrý, práce jí jde docela do ruky." >> > Manželka: "A jak se oblíká?" >> > Manžel: "Celkem rychle." >> > >> > Blondýnka v autoškole. >> > Instruktor: "Teď přidejte plyn." >> > Blondýnka: "Co si o mě myslíte že jsem blbá? Jsem v autě a ne u >> > sporáku!" |