Od koho: Lenka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Detska chata - Boca | Datum a cas: 02.03.2008 19:39 |
Takze Angel napisala vycerpavajuce informacie, je to presne tak... Prave som volala s tou kolegynou a termin 9.5. -11.5. je isty. Ked budeme mat presny pocet ludi, poslem jej ho a jej manzel pripravi pre Vas vopred cenovu kalkulaciu a rozvrh ubytovania. Napiste mi potom, prosim, aj vek deti, lebo podla veku deti bude zlava. Kuchynu, gril, kotlik a pod. mate k dispozicii len pre seba, v tom termine tam uz nebude nik okrem tejto partie. Zelam vsetkym uspesny pracovny tyzden a tesim sa na skore stretnutie. ----------------------------------------- (2008-03-02 19:30:06) Angel napisal(a): Takze pre vsetkych zaujemcov detskej chaty: - termin 9.-11.5. 2008 ( piatok-nedela) - cena za postel na noc 240,- ( ked nas bude moooc sa hadam vyjedna nejaka zlava) - kedze budeme pouzivat kuchynu-zajednala som ju: plati sa za nu 500,-na den (ked to rozratame,cena je minimalna) - strava: bude sa ako vzdy varit gulas a zivanka - hromadne pre vsetkych - pitie: vazne uvazujem nad sudkom piva-no uvidi sa podla toho kolko nas pojde a bude "pivovat" - uzniesla som sa dalej za sa bude niekedy zaciatkom maja vyberat zaloha asi tak 1000,- na rodinu - vacsinu z nas, co chodime pravidelne obvolam v priebehu tyzdna,kto z ostatnych chce ist-nech da vediet, slubila som Lenke Nadovej ze jej dam vediet pocet ludi do 9.3. zatial to vyzera na posadku: Pixlovci,Edovci,Miskovci,Semanka,Krivaci,Nadovci,Bobulovci, Kecupky,Hrusky,Zubovci,mozno Kvikerovci? - blizsie info u mna 0907/308 492 |