Od koho: kviki Carovne slovicko: tutok
Predmet: Detska chata - Boca Datum a cas: 04.03.2008 21:15
nazdarek pakoni,s angelou som uz volal takze kvikovci isto pridu a tesime sa na vas,takisto som volal s pixlom a takisto dorazime na cervenec,v akom pocte este uvidime ale uz sriham meter a velmo sa tesim tak nech nam to bezi ako trening predkladam MDZ -to bude pixliak isto slavit a ocakavam od nehu nejaky ten hexameter pre zeny

-----------------------------------------

(2008-03-03 19:11:51) Angel napisal(a):

http://www.diamir.sk/Slovensky.htm

(2008-03-02 20:04:24) Angel napisal(a):

hej a este aby som nezabudla: toto vsetko plati aj pre vas ostatnych-bezrodinnych a bezdetnych...xixixi,garantujem ze po absolvovani takejto chaty vas chut na vlastne potomstvo prejde :-)))))

(2008-03-02 19:30:06) Angel napisal(a):
Takze pre vsetkych zaujemcov detskej chaty:
- termin 9.-11.5. 2008 ( piatok-nedela)
- cena za postel na noc 240,- ( ked nas bude moooc sa hadam vyjedna nejaka zlava)
- kedze budeme pouzivat kuchynu-zajednala som ju: plati sa za nu 500,-na den (ked to rozratame,cena je minimalna)
- strava: bude sa ako vzdy varit gulas a zivanka - hromadne pre vsetkych
- pitie: vazne uvazujem nad sudkom piva-no uvidi sa podla toho kolko nas pojde a bude "pivovat"
- uzniesla som sa dalej za sa bude niekedy zaciatkom maja vyberat zaloha asi tak 1000,- na rodinu
- vacsinu z nas, co chodime pravidelne obvolam v priebehu tyzdna,kto z ostatnych chce ist-nech da vediet, slubila som Lenke Nadovej ze jej dam vediet pocet ludi do 9.3. zatial to vyzera na posadku:
Pixlovci,Edovci,Miskovci,Semanka,Krivaci,Nadovci,Bobulovci, Kecupky,Hrusky,Zubovci,mozno Kvikerovci?
- blizsie info u mna 0907/308 492