Od koho: Angel | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: na totok? | Datum a cas: 11.03.2008 07:54 |
Caf Dusko som rada ze si si spomenul aj na mna :-) mam sa vzhladom k politickej a alkoholickej situacii celkom dobre. Bohuzial sa na Cervenci neuvidime, idem na sebe alkoholicky popracovat do PO, ale zakonneho zastupcu na cervenci budem mat, dufam ze zabojuje... ----------------------------------------- (2008-03-10 21:44:58) dbch napisal(a): jeeeeeeeeeeezis, hrubka ----------------------------------------- (2008-03-10 21:44:13) dbch napisal(a): samostatne som oslovil kolegu Pixlu majuc na zreteli a/autorstvo povodneho prispevku, vdaka comu som sa mohol realizovat b/zasluhy. Obe videluju tohto jedinca z davu. A ze je fakt viditelny, potvrdi mi kazdy. Ahoj Angela, ako sa mas? ----------------------------------------- (2008-03-10 12:04:42) pixlaa napisal(a): a nechces nahodou erekciu miesto reakcie?pomozem hutasovi? dbch ako si to myslel to samostatne oslovenie???dufam ze len v najlepsom!!!lebo sa nahnevam a nepojdem na chatu a budem radsej pracovat:-)) ----------------------------------------- (2008-03-10 11:33:32) slávka napisal(a): Nádherný príhovor, prednášku si nenechám ujsť, iba ak by narušila častosť konzumácie účinnej látky *** (viď príhovor prof.DBCH o poschodie vyššie). Len jediné ma napadlo, že sa neozval doc.Pixla, kvôli osloveniu erudovanej skupiny čitateľov, ktoré znelo "Vazeni bratia, drahe sestry, Pixla," a tým došlo k vyčleneniu pána brata z rodiny. Páni, prosím o reakciu: ----------------------------------------- (2008-03-09 18:15:08) dbch napisal(a): Vazeni bratia, drahe sestry, Pixla, ja si ale myslim, ze pit na Slovenku prilezitostne je extremne nebezpecne a okamzite sa na to umiera. Chcete dokaz? Ukazte mi toho jedinca co v tejto, ale aj inej vekovej skupine, pije prilezitostne a realne zije. Z toho vyplyva, ze len co zacne nietko z vas pit prilezitostne, umrie. Dovolil by som si vykonat kategorizaciu skupin obyvatelov Slovenska podla castosti konzumacie ucinnej latky***: 7x do tyzdna - plna psychicka a fyzicka sviezost, aspon pocas pobytu v zariadeni* 6x do tyzdna - psychicky fit ale fyzicka kondicia stagnuje, po vynechani je potreba dlhsieho pobytu v zariadeni* k dosiahnutiu plnej fyzickej sviezosti, aspon pocas pobytu v zariadeni* 5x do tyzdna - stagnovat zacina aj psychicka odolnost, dva dni pri plnom vedomi na Slovensku je skratka moc aj na kona, 4x do tyzdna - hazard so zdravim, psyche vystavena neumernemu tlaku, depresivne stavy sposobene citanim dennej tlace. Hlad po informaciach je sposobeny chybajucimi inhibitormi inteligencie, jedinec sa stava pocas dni bez pobytu v zariadeni* nepokojny a nestaci sa cudovat, ako ten zivot mohol doteraz vydrzat. Pokial je mu podana pomocna ruka**, opusta toto nebezpecne pasmo a vracia sa aspon do kategorie 5x do tyzdna 3x do tyzdna - smrt nastava po styroch dnoch od vysadenia ucinnej latky***, je to smrt strasna 2x do tyzdna - smrt nastava po styroch dnoch od vysadenia ucinnej latky***, je pozorovany antirelativisticky efekt, kontrakcia tyzdna - tyzden ma len sest dni, inac by to nevyslo 1x do tyzdna - vid 2x do tyzdna, kontrakcia casu sa zvacsuje 0x do tyzdna - absolutna nula, ustava pohyb buniek v peceni, alkoholicka singularita**** Pozn.: * miesto vyskytu pitelneho alkoholu ** musi drzat flasu s destilatom *** C2H5OH - etylalkohol **** teoreticky stav, pouzivany slovenskou teoretickou kvasnou chemiou, realne sa v suradnej sustave Slovenska nevyskytuje PS.: V pripade zaujmu moznost usporiadania prednasky a praktickeho dokazu o tom, ze sa da pit aj viac nez 7x do tyzdna(skratka Janda a cely Olympic keca, osmy den existuje!!!) Prednaska sa uskutocni pri prilezitosti liecebneho pobytu na Cervenci Vas dbch ----------------------------------------- (2008-03-08 19:22:40) camay napisal(a): Tak konecne dobré spávy Pixla, žiaľ teba, resp. nás sa to netýka, alebo že by sme už mali po 45. roku života? Nevadi aj tak si dnes asi drisnem dáky kalíšok a s tebou Pixla si drisnem na Červenci. Ten doktor King je fucking (čítaj Fak(t)King. ----------------------------------------- (2008-03-08 19:09:15) pixlaa napisal(a): Ľudia, ktorí nepijú alkohol, majú konečne dôvod prečo začať. Podľa istej britskej štúdie žijú ľudia, ktorí sa občas nejaký ten pohárik, dlhšie a je u nich menšie riziko vzniku infarktu. Podľa lekárskeho týmu doktora Dana Kinga z lekárskej univerzity v meste Charleston v Južnej Karolíne, ľudia vo veku od 45 až do 65 rokov, ktorí príležitostne pijú alkohol, majú skoro o štyridsať percent menšiu pravdepodobnosť, že dostanú infarkt. A to dokonca bez ohľadu na to, či majú nadváhu, cukrovku alebo vysoký krvný tlak. Viacero výskumov už predtým dokázalo, že ľudia, ktorí občas pijú alkohol sú zdravší ako úplní abstinenti. Nebol však dôvod vyčítať abstinentom, že nepijú alkohol. "Teraz sa to už vyčítať môže. Neznamená to však, že ľudia by teraz mali začať bezhlavo piť," povedal doktor King. |