Od koho: levisek Carovne slovicko: tutok
Predmet: cervenec-zradlo Datum a cas: 17.03.2008 16:40
Pixla, uz mi chybali tieto tvoje postrehy. napis castejsie nieco taketo duchaplne , nech sa pobavim :o).
A inac poriadne si to uzite na Cervenci, s alkoholom ako vzdy opatrne ;o)

-----------------------------------------

(2008-03-17 15:42:51) pixla napisal(a):
ano,kviker dakujem za doveru v moje prednasacie schopnosti,veru tato mlad nema ziadnu uctu k nasej generacii ktora tazko budovala tuto republiku kim sa oni hrali stastne v piesocku sme stali na strazach pri vatrach na chatach a znicili sme si najlepsie roky zivota a co z toho?nic caka nas starobienec a temno....

(2008-03-17 10:47:42) kviko napisal(a):
pocuj ty krpata trubka,budem musiet poprosiť pixlu aby ti spravil prednasku na temu Otec-moja moralna autorita a ucta k nej,a žrádlo na chatu si kupujes a nesies sama :-)
kapustnica je dobry napad a ja som este aj za tu fazulu teda kto chce,lebo minule to teda aspon mne moc chutilo a myslim že aj ostatným,rychlo sa to robí a dobre sa z toho naje takze kto sa prida nech zoberie plechovku fazule v tomate a jednu cibulu a klobasu
v sobotu som bol cely den v ziline na festivale Vysoké hory a bolo fajn a pohodicka,no a nedelu som bicyglíroval a zašiel na futbal,hrali sme s bryndzármi z mikulaša,bola remiza 1:1, na piva a vina som vyhral,vstavalo sa vcelku veselo,takže bryndzári nazdárek a v piatok,este s mojou pehatou haxňou nie sme do detajlou rozhodnutí či dorazíme na 10.20 alebo 12.20,uvidime ako sa nam bude chcieť a ake bude počasie a Pixla Ty si priprav prednášku aj ked z teba sa to bude rinúť asi samo :-)

(2008-03-16 15:54:40) Pepínka napisal(a):
No ja suhlasim s Pixlom... A otec dnes nieco splietal s varenim fazule na Cervenci, tak ho potom neberte vazne... To len upozornujem :))

(2008-03-16 12:10:23) pixla napisal(a):
caute parchanti a podobne osoby,dufam ze si ideme daco aj na chate varit navrhujem kapostnicu tak viete co mate kazdy doniest klobas kila,kapusty vrecia,rebra ,kolena ,samozrejme palenku a zimnu vybavu ma sa ochladit,mikulasske tigre by sme sa mohli este stretnut v stvrtok na bojovke na klasickom mieste.