Od koho: ziarovka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: mail | Datum a cas: 29.04.2008 14:38 |
tak to by ma fakt nasralo. Mne nastastie posta zostala, aj ked sa mi zmenilo pismo, no to je detail oproti zmyznutej poste. ----------------------------------------- (2008-04-28 20:51:20) levisek napisal(a): Tak ako som sa potesila tak som sa hned aj ja nastvala. Ked sa mi konecne podarilo dostat na mail zistila som , ze mam vymazane vsetky maily, kontakty, priecinky vsetko.... Stalo sa to este niekomu kto ma mail na tutoku???? Ak nie tak mi prosim vas aspon poradte komu mozem vynadat, to je otras !!! ----------------------------------------- (2008-04-28 20:48:06) levisek napisal(a): Diky moc Janka, vsjo jasno :o) ----------------------------------------- (2008-04-28 20:13:07) ziarovka napisal(a): tak som sa teraz nasrala. Cely den sa pokusam dostat na postu a nic. Vecer mi Majo povie, ze tam mam davat celu mailovu adresu. Vraj je to od soboty vecera. Upozornenie vraj prislo mailom. Uz si pripadam ako Stoparov pruvodca po galaxii. ----------------------------------------- (2008-04-28 18:33:25) levisek napisal(a): Ahojte, neviete mi niekto povedat ,preco nefunguje mail ? |