Od koho: Pepínka Carovne slovicko: tutok
Predmet: Cigánska rozprávka Datum a cas: 03.06.2008 14:41

Aj ja pridam:"Miláčik,spala si s niekým iným okrem mňa?!Spala som iba s Tebou,s ostatnými som bola hore."

-----------------------------------------

(2008-06-03 13:23:20) camay napisal(a):
Raz Cigáň chytal ryby. Keď už mal dosť, začal baliť veci keď v tom niečo zabralo. Vytiahol to z vody a kuká: Zlatá rybka. Nerozpakoval sa odstránil háčik a hodil ju do vody. Potom sa obrátil že pôjde domov.

V tom sa za ním ozve: Haló dobrý človeče, splním ti tri želania za to že si mi zachránil život!

Ale Cigáň len mávol rukov a povedal, že má všetkého dostatok a že je v živote celkom spokojný. No rybka naliehala, že nech si predsa niečo praje.

No tak dobre ked inak nedáš, chcel by som pekný dom, peknú ženu a pekné auto - odvetil cigáň.

Dobre teda, všetko bude ako si si prial- odvetila rybka.

V polke cesty domov sa ale cigáň zastavil a povedal si že rybke ani len nepoďakoval. Vrátil sa teda aby všetko napravil.

Rybka sa dlho divila, ze sa jej to dlho nestalo aby sa niekto vrátil a poďakoval. Bola tak nadšená že cigáňovi ponúkla ešte jedno želanie.

Cigáň ale nechcel, že už je šťastný človek a že chce žiť takto až do smrti, privyrábajúc si poctivou prácou. Rybka ale bola neoblomná, nech si vraj niečo praje, aj hocijakú blbosť.

Keď inak nedáš rybka, tak mi ho vyfajči!
Rybka sa hned pojala vykonávať želanie a zrazu jej začali rásť vlasy, ruky, nohy, tvár...

A zrazu pozerám predo mnou kľačí desaťročné dievčatko, naozaj pán sudca, naozaj si to nevymýšľam........