Od koho: slávka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Lodenica | Datum a cas: 03.09.2008 15:12 |
Takto milí poslúchači: Štvrtok začal úspešne, my Hutkovci sme sa držali obvyklého scenára a prišli sme ako poslední štvrtoční účastníci. Pili sme, jedli sme, pili sme, počúvali, pili sme, pili sme... Piatok nenastala výrazná zmena, pili sme...kukli sme Piešťany, kupeľné mestečko, Nezmar obhliadol svoje akvarijné možnosti-voľne pohodenné rybičky v kúpeľnom rybníčku. Došla posila ako Kmeťko, mala Žiarovka, Nagyovci, Kasovci a tak nám neostávalo nič ine len ...pokračovať v načatom: pili sme..., jedli sme, počúvali sme. Samson sa stal Quikerovým väzňom po svojom druhom koncerte, aj keď som nepočula ich rozhovor, citujem Nezmara bola to "kvalitná debata". V sobotu došla odlivová vlna v podobe nás Hutkovcov, Nezmara a Kasovcov. A preto hlavne predsúvam tento príspevok, lebo na ceste domov nám pred Ružomberkom odišla spojka a stal sa div, lebo som prvý krát v živote videla urobiť Hutku mrštný pohyb.... niečo puklo, Minko rýchlo zhodnotil situáciu, vyletel z auta, odtlačil ho na krajnicu a v priebehu 2 sekúnd sa rozhodol, či pokračujeme alebo opustíme vozidlo. Aj tak sme smutne závideli, že sme posádku v Piešťanoch zanechali skôr, ale taký je život a v najlepšom treba prestať. ----------------------------------------- (2008-09-03 14:28:04) tlama napisal(a): hm hm hm... to když se takto přezdívky předávají dál, tož to abych se začla bát, že někdo bude větší tlama. tak nenapínej a prozraď... nebo si mám vyžádat nápovědu publika? ----------------------------------------- (2008-09-03 13:58:24) lucka napisal(a): Preto, lebo sa nasiel niekto (teda niektora), ktora ma akosi predbehla a sa jej asi viac hodi :) Aj by som prezradila meno ale to nemozem takto verejne. ----------------------------------------- (2008-09-03 13:08:54) tlama napisal(a): proč jsi se toho vzdala? pověz no? ----------------------------------------- (2008-09-03 12:50:52) lucka napisal(a): Keby niekto nevedel kto je lucka, tak je to Plucka, ale vdaka niekomu sa radsej vzdala titulu P :) Vsakze... ----------------------------------------- (2008-09-03 12:47:13) lucka napisal(a): Tlamuska, mna bolo dobre, ja som bola spokojna. Neviem ako inym :) ----------------------------------------- (2008-09-03 10:49:33) tlama napisal(a): Tak se pochlubte loděničáři, jak bylo? :-) |