Od koho: ppdbch | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: nase dietatko | Datum a cas: 29.09.2008 20:19 |
Dovolte sa mi opravit, kua, ja snad spim: No mna nic okrem drzania palcov, aby sa uspech s Matkom na celej ciare zopakoval, fakt nenapada. A to meno, snad, neviem, ale mne sa najviac paci meno Ing. Nagya. Aj chlap je to sympaticky, co myslite, nezmari? P.S.: Keby ze mi nahodou nenaletite, co by ste povedali na Kristiana? Kristian Krivos je cool. ----------------------------------------- (2008-09-29 20:17:18) ppdbch napisal(a): No mna nic ogrem drzania palcov, aby sa uspech s Matkom na celej ciare zopakoval. A to meno, snad, neviem, ale mne sa najviac paci meno Ing. Nagya. Aj chlap je to sympaticky, co myslite, nezmari? P.S.: Keby ze mi nahodou nenaletite, co by ste povedali na Kristiana? Kristian Krivos je cool. ----------------------------------------- (2008-09-26 08:04:40) nezmarovci napisal(a): Ak ste sa este niektori nedozvedeli, tak cakame chlapceka. Kedze uz jedneho mame, terajsi vyber mena je narocnejsi To chudatko asi dostane meno naozaj az pri narodeni. Kedze je stale iba v nasich dohadoch. |