Od koho: jojo | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: a som tu | Datum a cas: 07.10.2008 08:40 |
no nenahraditelna si a proto sme veeeeeeelmi radi, ze sa taky raz za 3 roky ozves lebo nam je smutnoucko... pusu posiela Jojijo :-) ----------------------------------------- (2008-10-05 12:28:51) krajciovka napisal(a): no darit sa mi dari, a o eutanaziu som chcela poziadat ale oni mi to neuznali. zevraj taka skoda by to bola :0). No a tak musim zit s tym pocitom ze som vlastne nenahraditelna. To je ale zivot. ----------------------------------------- (2008-10-04 18:57:11) qviker napisal(a): no totok a ja som si uz myslel ze si poziadala o eutanaziu,a ty žiješ,urááááááááááá,fotky su peknučke ,čosi podobne som videl len v menšom vidaní v northern ireland,ako sa ti darí vydra anglická? ----------------------------------------- (2008-10-04 18:09:27) krajciovka napisal(a): Tak aby ste si nemysleli ze na Vas nemyslim, tak sa s Vami podelim o fotky z Anglicka. Konecne sa mozem aj ja s niecim pochvali (dufam ze nie naposledy). Donedavna som si myslela ze tu v Anglicku nie su ziadne poriadne hory (aj ked to je diskutabilne co su naozajstne hory), ale presvedcila som sa ze aj tu sa da najst nejaka ta nadhera (aj ked o cosi nizsia ako nase Tatry). Cesta z londyna trva len styri hodiny (takze ak poletite tak Vam to moze trvat okolo 6 hodin - co nie je zle :o))))). Su tam velmi zaujimave prechadzky a tura na Snowdon trva okolo 4 hodin. A mozem povedat ze som sa riadne zapotila. Trasa sa do porovnat s krivanom (ostre stupaky a vela balvanov, este aj mnozstvo ludi by sa dalo porovnat - na niektorych usekoch sme mali problem sa predrat pomedzi zostupujuce davy). NO a este som si myslela ze tu nenajdem ludi toho nasho zrna, ale mylila som sa. Tam som odrazu uvidela typkov s rupsakmi a karimatkami a kajakarov a tak. No skratk parada. No a este tam maju nieco co mi nemame. Ked vyjdete na vrch tak vas ovali nielen vichor ale aj zubackova draha. No fakt neuverite. Po tej drine vidiet kolajnice veduce na najvyssi bod tohto vrchu je neuveritelny zazitok. Vazne som sa musela smiat. Takze na vrchu nestretnete nielen pravych turistov ale aj vozickarov a nacackane mestske typky v lodickach. |