Meno:
Tutok:
Wocogou:
----------------------------------------- (2012-09-03 09:50:50) Chef Šmidlová napisal(a): hady bejzik: akákoľvek múka, droždie, voda, soľ hady de Luxe: hladká múka, mlieko, tuk, droždie, cukor, soľ, na posýpku čo si zmyslíš, základ je roztopené maslo, potom napr. cesnak, mak, cukor, kakao, škorica inak akékoľvek kysnuté cesto z toho čo máš po ruke alebo čo si vyžobral v prvom dome od lesa, tvoja gazdiná ti určite poradí slaninové hady: v ľavej ruke had, v pravej ruke opečená slanina radšej pahreba ako oheň a dym radšej pomalšie opekanie (nech ešte nakysnú) radšej hrubší ražeň ako tenší (aha, dvojzmysel, hmm, sorry) nech sa darí podpisy až na nádraží