Od koho: Rado Carovne slovicko: rado@tutok.sk
Predmet: juraj, juraj! Datum a cas: 19.03.2003 14:33
aj ja pridam jeden:

Z reproduktoru v kabine letadla se ozve: "Vazeni cestujici, hovori k vam kapitan. V dusledku neodstranitelne zavady se letadlo behem nekolika minut zriti do oceanu. Mame jeste jeden problem. Je vas pet
a u dveri jsou jen ctyri padaky. Buh vam zehnej!" Prvni se zvedne Shaquille OŽNeil a rika: "Je mi lito, ale jsem fenomenalni basketbalista a Lakers beze me by byli v hajzlu, takze sbohem!" Vezme si prvni padak a vyskoci.
Jako druha se vymrsti ze sedacky Hillary Clinton: "Jsem senatorka za stat New York a pravdepodobna pristi americka prezidentka. Hodne stesti!" Tretiho batohu se zmocni George W. Bush se slovy: "V dobe iracke
krize kratce po nestastne havarii raketoplanu Columbia nemohu nechat Americany napospas osudu. Krom toho jsem nejchytrejsim americkym prezidentem v historii." Zapne si ksiry a vyskoci. Vstane papez Jan Pavel II. a obrati
se k poslednimu cestujicimu - asi desetiletemu skolakovi: "Cely zivot jsem zil v Panu, jsem stary nemocny muz, a co jsem chtel rici a vykonat,jsem jiz
rekl a vykonal. Vezmi si tedy posledni padak a bud sbohem."
Skolak odveti: "Dekuju, ale vono to, svaty otce, nebude nutny, protoze ten nejchytrejsi prezident Ameriky skocil s moji aktovkou!"
>